Οι “παλιοί” μίλησαν για μπλακ άουτ, η διοίκηση τους ζήτησε να… κλείσουν τα αυτιά και η ομάδα κοιτάζει μπροστά

Η συνάντηση δυο μελών από τη διοικούσα επιτροπή με τους “παλιούς” της ομάδας, επιβεβαίωσε ουσιαστικά, ότι αυτήν τη στιγμή “παγώνει” το θέμα προπονητή και μπαίνει στο συρτάρι.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της προπόνησης συναντήθηκαν οι Αλέκος Κατσιαούνης και ο Πάνος Στεφανίδης με τους πέντε πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους Παπαζαχαρία, Βελλίδη, Παπαστεριανό, Καζναφέρη και Καπετάνο στο πλαίσιο των επαφών και των συζητήσεων που είχαν τις τελευταίες τρεις μέρες και μετά τη συζήτηση με τους ξένους παίκτες της ομάδας (Αγκάνθο, Κοέλιο, Πουλίδο).

Το πνεύμα των όσων είπαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη ήταν ότι “η ομάδα πλήρωσε ένα μπλακ άουτ, υποτίμησε τη σημασία και τις δυσκολίες του αγώνα με τον ΠΑΣ και αυτό το πλήρωσε ακριβά”. Οι άνθρωποι του Άρη προσπάθησαν να διερευνήσουν εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται να διορθωθεί άμεσα, έγινε διεξοδική συζήτηση, από την οποία, πάντως, δεν προέκυψε θέμα με το τεχνικό δίδυμο των κίτρινων.

Το αντίθετο, μάλιστα. Στο σύνολό τους οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων περιέγραψαν με τα καλύτερα λόγια την συνεργασία τους με τους Πασιαλή, Μπουγιουκλή. Κάποια στιγμή ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «Εμείς φέραμε την ομάδα σε αυτό το σημείο, εμείς θα την επαναφέρουμε εκεί που της αξίζει”.

Πάνω σε αυτήν τη βάση οι δύο παράγοντες του Άρη ζήτησαν από τους παίκτες να κλείσουν τα αυτιά τους στα όσα ακούγονται και να προσηλωθούν αποκλειστικά στη δική τους δουλειά και στους στόχους της ομάδας.

Κάτι για το οποίο δεσμεύτηκαν, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είμαστε συνηθισμένοι σε φήμες και σενάρια. Η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο και αρχής γενομένης του αγώνα με τον Πανθρακικό θα κάνουμε το παν για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες”.

Κοινό συμπέρασμα, η ομάδα προχωράει, ετοιμάζει την αντεπίθεσή της και θα προσπαθήσει άμεσα να επιστρέψει στην κατάκτηση πολύτιμων βαθμών για τη συνέχεια.

To Top