ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι παραινέσεις του Ερέρα στους παίκτες ενόψει του ντέρμπι…

Δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του Πάκο Ερέρα, να επιβαρύνει με περισσότερο άγχος τους ποδοσφαιριστές του, από το ήδη υπάρχον.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Είναι μία εβδομάδα ντέρμπι και όπως είναι απόλυτα λογικά, πίεση υπάρχει από την πρώτη στιγμή. Κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της άλλωστε, έχει την πίεση του αποτελέσματος, ειδικά σε ένα τέτοιο ματς.

Ο Ίβηρας κόουτς, σε κάποια στιγμή της προπόνησης, μάζεψε τους παίκτες του και τους τόνισε τα εξής: «Ξέρω ότι υπάρχει πίεση και άγχος. Ειδικά το δεύτερο θέλω να το αποβάλλετε. Είναι ένα ντέρμπι και ένα ματς σαν όλα τα άλλα. Σας θέλω συγκεντρωμένους για να είμαστε πλήρως έτοιμοι».

Μάλιστα, τους διεμήνυσε πως από σήμερα θα ρίξει τους ρυθμούς στις προπονήσεις, καθώς και αυτή την εβδομάδα, χτύπησαν πολλές φορές… κόκκινο. Θέλει να τους αποφορτίσει, γι αυτό και δεν έχει επιλέξει να μιλήσει ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μόνο τόσο, όσο πρέπει. Ξέρει, άλλωστε, πως ότι και να πει άπαντες στην ομάδα αναγνωρίζουν τη σημασία του αγώνα, επομένως δεν χρειάζεται να πει και πολλά.

To Top