ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι παροτρύνσεις του Ένινγκ ελέω κορωνοϊού, για την άδεια των παικτών του Άρη…

Η επισημοποίηση της αναβολής των πλέι οφ οδήγησε την ΠΑΕ Άρης στο να διακόψει τις προπονήσεις μέχρι τις 18 του μήνα, προκειμένου να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές από τον κορωνοϊό.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Μετά την επισημοποίηση από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Super League 1 της απόφασης για αναστολή, μέχρι νεωτέρας, των Play-Off, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, εκ των πραγμάτων διαφοροποιήθηκε και το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν άδεια μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (18/03) και την ημέρα εκείνη θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, από τους ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Μίχαελ Ένινγκ ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες, να αποφεύγουν τις εξόδους και να παραμένουν σπίτι τους, προκειμένου να προφυλαχθούν από τον ιό.

Παράλληλα, ζητήθηκε απ΄όσους έχουν τις οικογένειές τους μακριά να αποφύγουν τα ταξίδια εκτός Ελλάδας, ειδικά σε χώρες που υπάρχει έξαρση του ιού.

Άπαντες στην ομάδα είναι στην διάθεσή τους για το οτιδήποτε αυτό το διάστημα που δεν θα διεξάγονται προπονήσεις, προκειμένου να μην παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα.

 

To Top