ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι περίεργες ιστορίες ενός VAR! Έκαναν τις… γλάστρες Καραντώνης, Κουμπαράκης!

Η διαιτησία στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν τραγική και στέρησε από τον Άρη το δικαίωμα να πάρει ακόμη και την νίκη. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Πολλά λάθη, σοβαρά λάθη. Ο Καραντώνης έκανε κακό ματς, όπως και ο Κουμπαράκης που λειτούργησε σαν γλάστρα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Υπάρχουν και νέες αναφορές από την Αθήνα που αναφέρονται στις… περίεργες ιστορίες ενός VAR, για τις επίμαχες φάσεις με αποκορύφωμα τα δύο πέναλτι υπέρ του Άρη.

Κατ’ αρχήν ο Κουμπαράκης ήταν τραγικός. Και θέλει να πάρει και το σήμα της FIFA (προφανώς εάν δεν αλλάξει το ποδοσφαιρικό καθεστώς στην χώρα μας θα το πάρει μετά Βαΐων και κλάδων”. Το πέναλτι υπέρ του Φετφατζιδη είναι πεντακάθαρο. Ο Καραντώνης αν και έχει καλή θέση, δεν το βλέπει. Δύσκολη για τον διαιτητή στο χορτάρι, η φάση, εύκολη όμως για τον VAR, που βλέπει ό,τι είδαμε και όλοι εμείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το sportime: “«Έλεγχος ολοκληρώθηκε», ήταν η ατάκα του νησιώτη ρέφερι στον Καραντώνη. Θεώρησε ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο διαιτητικό λάθος. Προφανώς θα τον έπειθε μόνο αν προσγειωνόταν στο Χαριλάου ελικόπτερο για να πάρει με αεροδιακομιδή τον εξτρέμ του Άρη!

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο παρατεταμένο τράβηγμα στον Λάρσον η ιστορία ήταν χειρότερη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη συγκεκριμένη φάση, δεν την έχασε μόνο ο Καραντώνης. Την έχασαν και στο VAR. Πάλι απών ο Κουμπαράκης.

Ο Καραντώνης βούλιαζε στο «Βικελίδης» και ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης αντί να του πετάξει σωσίβιο και μπουκάλα οξυγόνου, του πέταξε μπουκάλα… πετρογκάζ και τον έστειλε μια ώρα αρχύτερα στον πάτο”.

To Top