Οι περιπολίες στο προπονητικό της Λαμίας και η καραντίνα πριν το ματς με τον Άρη

Tα 10 κρούσματα της ομάδας της Λαμίας (πλέον έχουν γίνει 12) που οδήγησαν στην αναβολή των αναμετρήσεων με Ατρόμητο και ΑΕΛ είχαν φέρει την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ και το μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια, ο οποίος ζήτησε συνεχή αστυνόμευση στα σπίτια των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο, ώστε να είναι σίγουρη η παραμονή τους εκεί προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά του ιού.

Όπως μεταδίδει το lamisports.gr: “Τις προηγούμενες ημέρες πράγματι η αστυνομία πραγματοποιούσε ελέγχους στα σπίτια όχι μόνο των ποδοσφαιριστών αλλά και μελών της διοίκησης ωστόσο οι έλεγχοι δεν περιορίστηκαν μόνο εκεί!

Η οδηγία που έχει πάρει συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα μέσω εγγράφου είναι να κάνει περιπολίες στο προπονητικό κέντρο των κυανόλευκων όπως αναφέρει συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Από τη στιγμή που η Λαμία μπήκε σε καραντίνα, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ήθελε να είναι βέβαιος ότι αυτή δεν θα σπάσει για να γίνουν προπονήσεις”.

Την ίδια ώρα, καταγράφει την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Φθιώτιδας:

“Η καραντίνα συνεχίζεται στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, όμως η 14η αγωνιστική πλησιάζει και η ομάδα καλείται να υποδεχθεί τον Άρη. Προετοιμασία θα κάνει;  Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοίκηση και γενικά όλοι οι παρατρεχάμενοι του ΠΑΣ Λαμία, βρίσκονται σε καραντίνα μετά τα αρκετά κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίσθηκαν στην ομάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παραμένουν εκτός προπονήσεων και αυτοί που δεν νοσούν.

Το ερώτημα παρόλο αυτά είναι ένα και παραμένει αναπάντητο. Θα ξεκινήσει προετοιμασία η Λαμία;

Την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, ο ΠΑΣ Λαμία καλείται να υποδεχθεί στις 19:30 τον Άρη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. Ο Άρης χθες ξεκίνησε προετοιμασία κανονικά και ήδη οι «κίτρινοι» βλέπουν το ματς του «Αθανάσιος Διάκος».

Από την άλλη η ομάδα της Φθιώτιδας… δεν έχει δει ακόμη το χρώμα του χορταριού.

Με τα τωρινό δεδομένα, ούτε η ίδια η διοίκηση δεν γνωρίζει πότε θα μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στις προπονήσεις, με τον Μιχάλη Γρηγορίου και τους ποδοσφαιριστές να είναι σε κατάσταση αναμονής.

Όπως φαίνεται δεν υπάρχει ενημέρωση από την SuperLeague 1 για το πως πρέπει να κινηθεί η ομάδα, παρόλο αυτά υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ της διοργανώτριας αρχής, των υγειονομικών αρχών και της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, έτσι ώστε να βρεθεί ο τρόπος να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές σιγά σιγά στο γήπεδο.

Τα νέα τεστ…

Αναμένεται πλέον να γίνουν και νέα τεστ κορωνοϊού στην ομάδα και όσοι βρεθούν αρνητικοί, λογικά θα τους επιτραπεί να επιστρέψουν στο προπονητικό για να ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία. Μία προετοιμασία που μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς εδώ και δύο εβδομάδες περίπου όλοι είναι παροπλισμένοι, έχουν μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση ενώ θα πρέπει να μπει και ο παράγοντας κορωνοϊός στην όλη φάση μιας και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι όταν θα επιστρέψουν αυτοί που νόσησαν”.

To Top