ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Οι περισσότερες ομάδες δεν θέλουν σέντρα”, λένε στην Αθήνα για τη Φούτμπολ Λιγκ

Συμβούλιο και, μάλιστα, άμεσα θα ζητήσει η πλειοψηφία των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ, σύμφωνα με ειδησεογραφικό σάιτ που εξειδικεύεται στο πρωτάθλημα, καθώς οι περισσότερες ομάδες δεν είναι σύμφωνες για σέντρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά: 

“Μία ακόμα κρίσιμη εβδομάδα ετοιμάζεται να διανύσει η Football League. Το FL News σας ενημέρωσε, τόσο για την πρόθεση της διοργανώτριας να αποφασίσει για σέντρα ή όχι διά της περιφοράς, όσο και για το έγγραφο που έστειλε στις ΠΑΕ. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του FL News, η ζυγαριά έγερνε, έως το βράδυ της Κυριακής (16/10), στο… όχι.

Ένα μπλοκ 11-12 ομάδων θα εκφράσει την άρνηση στην έναρξη του πρωταθλήματος χωρίς τηλεοπτική στέγη και χορηγίες. Και όχι μόνο αυτό. Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι θα εκφραστεί αίτημα για άμεσο ΔΣ, προκειμένου να συζητηθούν τα πολύ σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει και οι εξελίξεις δεν αποκλείουν κάποιοι να είναι ραγδαίες.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι ΠΑΕ θα πρέπει να έχουν απαντήσει έως τις 14:00 της Δευτέρας (17/10) αν επιθυμούν να αρχίσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου. Η τάση, όμως δείχνει πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον με τις υπάρχουσες συνθήκες”.

To Top