Οι (περισσότερες) συμφωνίες με τους παίκτες υπάρχουν, αναμένονται και τα… χρήματα

Οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές έχουν γίνει. Οι συμφωνίες, οι περισσότερες έχουν κλείσει. Σε προφορικό, όμως, επίπεδο. Απομένουν οι πράξεις και αυτές απαιτούν χρήματα!

Στην πρόσφατη συνάντηση των νομικών του Άρη με την νέα διοίκηση έγινε σαφές ότι ένα από τα σημεία αιχμής για να προχωρήσει ο σύλλογος και να επιτύχει την εξυγίανση και την επιβίωσή του είναι να υλοποιηθούν οι διακανονισμοί με τους ποδοσφαιριστές.

Αυτό απαιτεί ένα γενναίο ποσό, το οποίο καλείται να εξασφαλίσει άμεσα η διοίκηση της κίτρινης ΠΑΕ.

«Οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές έχουν γίνει από προηγούμενες διοικήσεις και πλέον καλούμαστε να συνεχίσουμε και να συμφωνήσουμε. Βέβαια, χρειάζονται χρήματα για να γίνουν αυτές οι συμφωνίες. Εμείς θα χρειαστούμε πλέον, μόνο για να τις επικυρώσουμε» λένε με έμφαση τα μέλη της κιτρινόμαυρης νομικής επιτροπής.

Στην τελευταία συνάντηση υπήρξε καλή διάθεση, αλλά αυτήν δεν αρκεί. Πρόκειται για… μπίζνες που ζητούν άμεσα την καταβολή χρημάτων.

Σύμφωνα πάντως, με τα όσα τονίζουν στην Αλκμήνης ο Δημήτρης Ηλιάδης προχώρησε χθες, πρώτη μέρα του στην Αθήνα, σε μια σειρά επαφών με συγκεκριμένες εταιρείες και επιχειρηματίες με στόχο την σύναψη συμφωνιών σε χορηγικό επίπεδο.

Παράλληλα, προχώρησε σε επαφές με τις εταιρείες που είχε ανακοινώσει πως θα σταθούν στο πλευρό του εφόσον εκλεγεί και αυτό που προκύπτει από την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ είναι ότι η διοίκηση θα είναι σε θέση να ανακοινώσει συμφωνίες από την αρχή της επόμενης βδομάδας.

Οι ανακοινώσεις θα είναι και ο προπομπός, προφανώς, των χρημάτων που θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν τα εμπόδια.

 

To Top