“Οι περισσότεροι στην ομάδα είμαστε Αρειανοί! Θέλουμε πρωταθλητή τον Άρη!”

Ο γενικός αρχηγός του Εθνικού Ν. Αγιονερίου, αποτελεί ταυτόχρονα και μέλος της οικογένειας του Άρη, καθώς υπήρξε ενεργό μέλος του ARIS GOLDEN CLUB. Ο λόγος για τον Γιώργο Ουζουνίδη που δεν έκρυψε την δική του επιθυμία αλλά και των περισσοτέρων στον σύλλογο του Κιλκίς να είναι ο Άρης ο πρωταθλητής στο τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Βλέπουμε το παιχνίδι σαν γιορτή απέναντι στην αγαπημένη μας ομάδα. Θα υπάρχει συναισθηματική φόρτιση τόσο για εμάς όσο και για τους παίκτες. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και δεν κρύβουμε πως στο τέλος θέλουμε να στεφθεί πρωταθλητής ο Άρης».

Γα το πως αντιμετωπίζεται στο “στρατόπεδο'” της ομάδας του η αναμέτρηση με τον Άρη: “Χαρά μας θα είναι να παίξουμε σε ένα γεμάτο Χαριλάου. Θα ευχαριστηθούμε το παιχνίδι κι εμείς και οι παίκτες της ομάδας.Δεν σας το κρύβω ότι οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας μας αλλά και οι παράγοντες είμαστε φίλαθλοι του Άρη”.

Για το υπάρχει περίπτωση το ματς του δευτέρου γύρου να γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Είναι ένα θέμα που θα συζητήσουμε με την διοίκηση του Άρη. Σαν προοπτική είναι καλή».

To Top