Οι ποδοσφαιριστές σε αναμονή πληρωμών, προσπάθεια της διοίκησης να πάνε… ταμείο

Για ένα πράγμα δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Άρη, κυρίως των Ελλήνων. Έχουν κάνει μεγάλη υπομονή στη φετινή χρονιά περιμένοντας να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 
Από το ξεκίνημα της περιόδου μέχρι τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι πληρωμές, όταν γίνονταν ήταν… μετ’ εμποδίων, ενώ πολλοί παίκτες έχουν να παίρνουν χρήματα από πέρσι.

Οι ποδοσφαιριστές ειδικά οι Έλληνες έχουν βάλει… πλάτη. Η πρόσφατη συγκλονιστική συνέντευξη του Νίκου Λαζαρίδη στο “Super Aris” περιέγραψε την κατάσταση που βίωσαν…

Η νέα παράταση που δόθηκε στην γενική συνέλευση για την κατάθεση προτάσεων μέχρι την Τετάρτη δημιουργεί αναπόφευκτα νέες καθυστερήσεις και στις πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι το… μήνυμα έχει φτάσει στη διοίκηση.
Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Άρη στις συζητήσεις που είχαν με τον Θανάση Αθανασιάδη στα αλλεπάλληλα ραντεβού των προηγούμενων ημερών είχαν μεταφέρει την… επιτακτική ανάγκη να πάρουν κάποια χρήματα μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά από αύριο.

Η δέσμευση της διοίκησης είναι ότι θα βρει τον τρόπο να τακτοποιήσει μέρος από τις οφειλές, να δοθούν χρήματα και να εκλείψει ο κίνδυνος κάποιας νέας προσφυγής. Η προσπάθεια για να πάνε… ταμείο οι παίκτες θα γίνει στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ο στόχος είναι να γίνει αυτό πριν από την Τετάρτη. Αγώνας δρόμου…

To Top