“Οι πολιτικοί μαζί μας στην κερκίδα να δώσουν μάχη! Στοπ στην αδικία, αλλιώς δεν θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε στην πόλη”!

O Άρης ζητάει το αυτονόητο: δικαιοσύνη στον αγωνιστική χώρο και ίσους όρους. Το ξεκάθαρο αυτό μήνυμα στάλθηκε μέσω της νέας κοινής εκπομπής των οργανωμένων οπαδών του Άρη.

SUPER-3 και Ιερολοχίτες μέσω της συχνότητας των “Αθλητικών Νέων 98,7” έστειλαν μήνυμα προς την πολιτεία, τους βουλευτές και ειδικά τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, ώστε να αφυπνιστούν, να δραστηριοποιηθούν και να μην επιτρέψουν την συνέχεια της αδικίας εις βάρος του Άρη!

Αίσθηση έκανε η στιγμή που οι συντελεστές της εκπομπής διάβασαν και επιστολή που έλαβαν από φίλους του Αρη, οι οποία είχε δεκάδες υπογραφές (σχετικά μεγάλης ηλικίας όπως ανέφεραν). Στην επιστολή, την οποία “προσυπέγραψαν” οι οργανωμένοι από μικροφώνου, καταγράφονταν η ανάγκη παρουσίας του  Ιωαννίδη και των υπόλοιπων πολιτικών της Θεσσαλονίκης στην Βέροια σε μία προσπάθεια να σταματήσουν οι συνεχόμενες διαιτητικές αδικίες. Σημείωσαν ότι με κάθε τρόπο πρέπει η πολιτεία να διαφυλάξει την ισονομία και να μην επιτρέψει το μπαράζ των συνεχόμενων αδικιών.

“Στείλτε εισιτήρια στους πολιτικούς να είναι στο γήπεδο” προέτρεψαν στην διοίκηση της ΠΑΕ, ενώ υπογράμμισαν χαρακτηριστικά: “Να ερθουν να κάτσουν μαζί μας στην κερκίδα και να δώσουν τη μάχη, όχι στα επίσημα”.

Αίσθηση έκανε επίσης η τοποθέτηση ότι “αν ο Άρης χάσει την κατηγορία και επειδή αυτό θα έχει συμβεί λόγω των συνεχόμενων διαιτητικών σφαγών φέτος, τότε κανείς δεν θα μπορεί από τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης να κυκλοφορήσει μέσα στην πόλη”!

Η εκπομπή των οργανωμένων ξεχείλιζε από το παλμό και το πάθος του κόσμου. “Όλοι ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη για την επιβίωση, δεν θα έχουμε… φωνή φεύγοντας από το γήπεδο της Βέροιας” τόνισαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί στέλνοντας μηνύματα ενότητας, ενώ ζήτησαν: “Προσοχή από όλους, δεν πρέπει να πατήσουμε καμιά μπανανόφλουδα. Θα πάμε, θα φωνάξουμε για την ομάδα μας, θα πάρουμε την νίκη και θα φύγουμε”, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Οι οργανωμένοι οπαδοί ζήτησαν επίσης και την ολοκλήρωση του ελέγχου στην ΠΑΕ (αλλά και αντίστοιχο έλεγχο σε ΚΑΕ και ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ) ως το τέλος του μήνα και την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων σε Γενική Συνέλευση, ώστε όλος ο κόσμος του Αρη να μάθει τι πραγματικά συνέβη την οκταετία 2004-2012.

Το ραντεβού βέβαια, δόθηκε για τη Δευτέρα! Εκεί όπου η Βέροια θα γνωρίσει τον κιτρινόμαυρο παλμό και την κιτρινόμαυρη φλόγα!

To Top