Οι προπονητές που αποχαιρέτησαν μέχρι στιγμής στη Σούπερ Λιγκ…

Έντεκα αγωνιστικές έπειτα από την έναρξη του πρωταθλήματος, δηλαδή μία αγωνιστική παραπάνω από το 1/3 της σεζόν, έξι σύλλογοι εντόπισαν πως υπάρχει πρόβλημα στο πάγκο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο πιο πρόσφατος της λίστας είναι ο Γιάννης Μαντζουράκης. Μόλις ενάμισι μήνα έπειτα από την πρόσληψή του, ο «Ρουμάνος» μπήκε και πάλι στο ταμείο… ανεργίας.

Ως ο 7ος φετινός προπονητής που χάνει τη δουλειά του. Οι προηγούμενοι ήταν ο Σάββας Παντελίδης (Αστέρας Τρίπολης), ο Μπάμπης Τεννές (Λαμία), ο Πάκο Ερέρα (Αρης), ο Βαλεριέν Ισμαέλ (Απόλλωνας Σμύρνης), ο Ακης Μάντζιος (Λεβαδειακός) και ο  Σωτήρης Αντωνίου (ΑΕΛ).

Το παράδοξο είναι πως πέντε από τις έξι ομάδες που έχουν αλλάξει προπονητή «κατοικούν» από τη 10η θέση της βαθμολογίας και κάτω!

Η Λαμία βρίσκεται στο …. όριο, στη 10η θέση. Η ΑΕΛ στην 11η. Ο Αστέρας Τρίπολης στην 13η. Ο Λεβαδειακός στην 14η. Και ο Απόλλωνας Σμύρνης στην 16η και τελευταία.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Άρης. Ετσι και αλλιώς ήταν στα υψηλά στρώματα όταν απολύθηκε ο Πάκο Ερέρα. Και εκεί παραμένει, με το τέλος της 11ης αγωνιστικής να τον βρίσκει στην 5η θέση.

Όσο για τις… ανταλλαγές προπονητών; Ο Σάββας Παντελίδης που απομακρύνθηκε από τον Αστέρα, βρίσκεται τώρα στον Άρη. Και ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας, είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ανάμεσα στον Τεννέ και τον Μαντζουράκη υπάρχει και άλλος συνδετικός κρίκος: αμφότεροι έχασαν τη δουλειά τους, έπειτα από την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

To Top