ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι προτεραιότητες του Καρυπίδη και οι εξελίξεις που “πάγωσαν” αρκετά ζητήματα

Τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα σε παγκόσμιο επίπεδο από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν επηρεάσει σημαντικά το ποδόσφαιρο και κατ΄επέκταση και τον Άρη, με τους ιθύνοντές του να προσπαθούν με μεγάλες δυσκολίες να βάλουν σε μία σειρά τα ανοιχτά ζητήματα που μπορεί να έχει η κάθε ομάδα, αναζητώντας τις λύσεις.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, μοιραία βάζει… φρένο προς το παρόν σε αρκετά ζητήματα της ομάδας, έχοντας ως προτεραιότητά του άλλα θέματα, όπως η εξασφάλιση της βιωσιμότητας σε μία εποχή που τα έσοδα είναι… μηδαμινά, αλλά τα έξοδα συνεχίζουν να “τρέχουν”. Άλλωστε, προ ημερών, είχε δώσει διαβεβαιώσεις στους παίκτες της ομάδας, πως μέχρι το τέλος του μήνα θα τους τακτοποιήσει οικονομικά, ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες προς αυτούς.

Έτσι, λοιπόν, πίσω έχει μείνει το θέμα της ανανέωσης του Μίχαελ Ένινγκ. Ο Άγγελος Χαριστέας έχει κάνει την εισήγησή του που είναι απόλυτα θετικά για την παραμονή του Γερμανού προπονητή, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να επίσης είναι θετικός σε αυτήν.

Άλλωστε, μεταξύ των Ένινγκ-Χαριστέα-Καρυπίδη υπήρξε προφορική συμφωνία πριν το ματς με τον Ατρόμητο για επέκταση της συνεργασίας, όμως οι υπογραφές ακόμα δεν έχουν πέσει. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του Άρη τους είχε δώσει την εντολή να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Όλα θα “τελείωναν” την εβδομάδα που ακολουθούσε το ματς με τον Ατρόμητο, όμως όλα άλλαξαν εκείνες τις ημέρες εξαιτίας του κορωνοϊού.

Το τελικό “ΟΚ” για να συνταχθεί το νέο συμβόλαιο και να υπογραφεί ανήκει στον Θοδωρή Καρυπίδη, που μόλις “κλείσει” άλλα ζητήματα που “καίνε” αυτή την περίοδο, τότε θα καλέσει τον Μίχαελ Ένινγκ να ανανεώσει την συνεργασία του με τους “κιτρινόμαυρους”.

To Top