ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι πρωτάρηδες Λαζάρου – Σιδηροηλίας στην προετοιμασία του Άρη

Δύο παίκτες από το εφηβικό του Άρη βιώνουν για πρώτη φορά προετοιμασία με την ανδρική ομάδα και έχουν την τύχη να προπονούνται υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η ΚΑΕ δημοσίευσε στη σελίδα της στο facebook φωτογραφία των Κωνσταντίνου Μάριου Λαζάρου και Γιάννη Σιδηροηλία και ανέφερε: “Ο Κωνσταντίνος Μάριος Λαζάρου και ο Γιάννης Σιδηροηλίας ζουν αυτές τις μέρες στο Πράβετς μια πρωτόγνωρη και ξεχωριστή εμπειρία.

Αμφότεροι συμμετέχουν για πρώτη φορά σε προετοιμασία με την ανδρική ομάδα του Άρη. Τόσο ο Λαζάρου όσο και ο Σιδηροηλίας είναι παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.

Ο Σιδηροηλίας που είναι ο “βενιαμίν” της αποστολής στη Βουλγαρία, έχει περάσει απ’ όλα τα τμήματα, τη νέα χρονιά θα είναι παίκτης του εφηβικού όπως και την περυσινή σεζόν κι έφτασε να παίρνει μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Ο Λαζάρου ήρθε στον Άρη πριν από δυο χρόνια από το Π.Κ. Νεάπολης και μαζί με τον Σιδηροηλία έχουν την τύχη να προπονούνται κάτω από τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη”.

 

To Top