ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι… πρωτιές των Φετφατζίδη-Γκάμα στον φετινό Άρη! (photos)

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν αναμφισβήτητα ο MVP του Άρη στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος και πλέον μαζί με τον Μπρούνο Γκάμα διεκδικούν αυτό της κανονικής διάρκειας, η οποία ολοκληρώνεται με τις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

O διεθνής Έλληνας εξτρέμ του Άρη είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός που έχει αγωνιστεί και στα 24 παιχνίδια πρωταθλήματος! Μπορεί να μην έχει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, τον οποίο έχουν Ροζ και Ματίγια, αλλά δεν έχει χάσει ματς!

Παράλληλα, ηγείται στον τομέα της ασίστ του φετινού Άρη, που έχει συνολικά 22 στο πρωτάθλημα και είναι στην πρώτη 5άδα στη σχετική στατιστική κατηγορία.

Ο “Φέτφα” έχει “μοιράσει” έξι γκολ στους συμπαίκτες του, αν και στην πραγματικότητα οι ασίστ είναι 7, καθώς δεν μέτρησε αυτή στον Μπρούνο Γκάμα στο Περιστέρι.

Αναλυτικά:

Είναι ο παίκτης του Άρη με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ, καθώς έχει 52 έναντι 46 του Μπρούνο Γκάμα. Δύσκολα και μόνο με φάουλ σταματούν συνήθως τον Γιάννη Φετφατζίδη οι αντίπαλοι αμυντικοί.

 

Οι πολλές προσπάθειες που παίρνει ανά παιχνίδι, έχουν ως αποτέλεσμα να κάνει και αρκετά λάθη σε μεταβιβάσεις και όχι μόνο. Έχει συνολικά 117, με τον Άρη να είναι 2ος σε λάθη στο πρωτάθλημα.

Ο Μπρούνο Γκάμα από την πλευρά του, είναι ο πρώτος σκόρερ των “κιτρινόμαυρων” στο πρωτάθλημα με 8 γκολ!

Αυτός που απειλεί περισσότερο από κάθε άλλον τις αντίπαλες εστίες, πρωτιά που είχε μέχρι πρότινος ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος όμως έχασε πολλά ματς, λόγω τραυματισμού.

Οι δυο τους, Φετφατζίδης και Γκάμα, έχουν παρουσία και στην κορυφή μίας στατιστικής κατηγορίας μαζί με άλλους δύο παίκτες του Άρη! Στα σουτ, εντός μεγάλης περιοχής…

 

 

To Top