ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πρώτες σκέψεις για αλλαγές στην Τούμπα με τις “επιστροφές”, Μαντσίνι, αλλά και ρόλο σε Εντιαγέ

Από σήμερα ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι πρώτες σκέψεις του Άκη Μάντζιου δείχνουν αλλαγές στην Τούμπα με τις “επιστροφές”, Μαντσίνι, αλλά και ρόλο σε Εντιαγέ.

Σε πρώτο χρόνο η επιστροφή των Φαμπιάνο και Σούντγκρεν δίνει την ισορροπία που αναζητεί ο προπονητής του Άρη στην άμυνα. Οι αναμενόμενες αυτές επιστροφές που όπως φάνηκε έλειψαν με τον ΠΑΣ, θα είναι οι δυο πρώτες αλλαγές στην κιτρινόμαυρη ενδεκάδα, μια και τόσο ο Βραζιλιάνος, όσο και ο Σουηδός δείχνουν ότι έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους.

Από κει και πέρα, με δεδομένο ότι ο Ματέο Γκαρσία ήδη μέχρι χθες δεν μπήκε στις ομαδικές προπονήσεις δίνουν ένα προβάδισμα στην “επιστροφή” του Μαντσίνο στο ντέρμπι της Τούμπας.

Το ερωτηματικό αφορά κυρίως τον άξονα της μεσαίας γραμμής όπου εκεί θα παραμείνει στην εξέδρα ο Φακούντο Μπερτόγλιο μια και θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίες που του επιβλήθηκαν.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό των τριών αμυντικών χαφ με Λούκας Σάσα, Τζέγκο και Εντιαγέ με τον τελευταίο σε πιο προωθημένο ρόλο πίσω από τον Καμαρά, σενάριο, το οποίο δοκιμάστηκε σε δύο αγώνες με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο και είχε αποφέρει αποτελέσματα.

To Top