Οι πρώτες σκέψεις για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και το ερωτηματικό…

Ως είθισται η σημερινή μέρα θα είναι αυτή κατά την οποία κάθε εβδομάδα η τεχνική ηγεσία του Άρη αποτυπώνει στο χορτάρι τις πρώτες σκέψεις της για τον καταρτισμό της ενδεκάδας για το παιχνίδι που έπεται.

Αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό δύσκολα να υπάρξουν, καώς ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει επιλέξει εδώ και καιρό τους παίκτες που θα απαρτίζουν τον βασικό κορμό της ομάδας.

Προβληματισμός υπάρχει μόνο για την περίπτωση του Σίντι Σανιά και το ποσοστό ετοιμότητας του, καθώς έχασε όλες τις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας εξαιτίας του ταξιδιού του στη Γαλλία για προσωπικές του υποθέσεις.

Στην περίπτωση που ο Σενεγαλέζος χαφ βρει ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις που ακολουθούν τότε πολύ δύσκολα θα υπάρξει έστω και μία αλλαγή στην ενδεκάδα.

Ο 58χρονος τεχνικός θα εμπιστευτεί όπως συνηθίζει τον Φυσέκη στην εστία, τους Γεωργιάδη, Γκόλια, Σαμαρά και Λιόνη στην άμυνα, τους Καλογέρη-Σανιά στα χαφ και στην επίθεση τους Ν΄Λουντούλου, Σουνά, Καπνίδη και Πόι.

Ασφαλέστερα συμπεράσματα αναφορικά με τις επιλογές του 58χρονου τεχνικού θα προκύψουν από την σημερινή προπόνηση.

To Top