ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Μούδιασμα» και σκέψεις για την καλύτερη λύση, οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνάντηση των διοικούντων του ΤΑΑ Άρης με αντιπροσωπεία παικτών και παρουσία του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Μέλκα.

Από πλευράς της διοίκησης, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του «κιτρινόμαυρου» βόλεϊ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Ψηφίδης, ο αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, και το μέλος του δ.σ. και πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ, Κώστας Γαβριηλίδης.

Οι ιθύνοντες, αφού παρουσίασαν τα έξοδα του τμήματος, ανέλυσαν στους παρευρισκόμενους τα πλάνα τους για την επόμενη ημέρα, τα οποία περιλαμβάνουν μείωση της τάξης του 50% σε όλους τους επαγγελματίες αθλητές, προκειμένου να «βγει» η χρονιά.

Ο καθένας, λοιπόν, καλείται πλέον να κρίνει σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και να δώσει την οριστική του απάντηση αύριο στους διοικούντες, πριν το προγραμματισμένο για το βράδυ συμβούλιο του Ερασιτέχνη.

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε στη συνάντηση, σε περίπτωση που κάποιος παίκτης δεν δεχτεί τη μείωση, τότε θα μπορεί ν΄ αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Το ερώτημα είναι αν η διοίκηση του ΤΑΑ Άρης έχει ήδη επεξεργαστεί το plan b, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που δείχνουν να σκέφτονται αυτή τη μείωση.

To Top