ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι Ρουμάνοι δεν ξεχνούν τον Μπλούμπεργκς

Ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς άφησε το περασμένο καλοκαίρι την ρουμανική Σίμπιου για λογαριασμό του Άρη, θέλοντας να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Στο ξεκίνημα της σεζόν στάθηκε άτυχος, με τον τραυματισμό στον αστράγαλο, όμως, πλέον έχει επανέλθει, βρίσκοντας τον καλό του εαυτό κι έχοντας σημαντικό ρόλο στους κιτρινόμαυρους.  

Στη Ρουμανία δεν ξεχνούν τον Λετονό φόργουορντ και η ιστοσελίδα baschet.ro. παρουσίασε ένα ρεπορτάζ, με τη μέχρι στιγμής πορεία του Μπλούμπεργκς στον Άρη

«Ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, πρώην παίκτης της BC CSU Sibiu, πραγματοποίησε δύο εξαιρετικούς αγώνες στη σειρά στο EuroCup. Ο Λετονός βοήθησε τον Άρη Θεσσαλονίκης να κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», αναφέρει αρχικά η ρουμανική ιστοσελίδα και προσθέτει:

«Ο Μπλούμπεργκς τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν του EuroCup κόντρα στη Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία. Απουσίαζε από τα παρκέ για περισσότερο από ένα μήνα και επέστρεψε στην 9η αγωνιστική της διοργάνωσης στο γήπεδο της Τρέντο. Ο Ρόμπερτς χρειάστηκε ακόμη δύο παιχνίδια για να επανέλθει στη φόρμα του και επέστρεψε δυναμικά στα δύο τελευταία ματς της χρονιάς στο EuroCup.

Κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς είχε ένα τέλειο βράδυ με 3/3 στα δίποντα, 1/1 στα τρίποντα, 3/3 από τη γραμμή των ελεύθερων βολών για συνολικά 12 πόντους. Επίσης, μάζεψε 2 ριμπάουντ, είχε 2 ασίστ, 3 κοψίματα και ένα λάθος, που του έδωσε δείκτη απόδοσης 20.

Ο Μπλούμπεργκς συνέχισε την καλή του φόρμα στον τελευταίο αγώνα του EuroCup της χρονιάς, που έπαιξε ο Άρης Θεσσαλονίκης εντός έδρας με τη Σλασκ Βρότσλαβ. Ο Λετονός πέτυχε 17 πόντους (5/8 3π), με 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με δείκτη απόδοσης 17».

To Top