ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι «σίγουρες» του επόμενου Τσάμπιονς λιγκ!

Ολοκληρώνονται σιγά σιγά τα πρωταθλήματα και έχουν γίνει ήδη γνωστές μερικές από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Champions League της περιόδου 2016-17.

Συγκεκριμένα, οι Λέστερ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι οι έξι ομάδες που θα δούμε σίγουρα την επόμενη χρονιά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι παραπάνω ομάδες έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία, πλην της Λέστερ που θα είναι η «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης.

Από αυτές τις ομάδες η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Γαλλία, ενώ οι Μπάγερν Μονάχου και Λέστερ είναι πολύ κοντά. Η Ντόρτμουντ είναι σίγουρα δεύτερη με διαφορά 20 βαθμών από την τρίτη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης παλεύουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας μεγάλη διαφορά από την τέταρτη Βιγιαρεάλ.

Οι «σχεδόν» σίγουρες ομάδες της επόμενης διοργάνωσης είναι οι Τότεναμ (2η στην Αγγλία), Ρεάλ Μαδρίτης (3η στην Ισπανία, ενώ είναι και στα ημιτελικά του Champions League) και Γιουβέντους (1η στην Ιταλία).

Ομάδες που είναι πολύ κοντά στην έξοδο στο επόμενο Champions League είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν (3η στη Γερμανία), Νάπολι (2η στην Ιταλία), Μάντσεστερ Σίτι (3η στην Αγγλία, ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του Champions League) και Μονακό (2η στη Γαλλία).

To Top