ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι “σίγουροι” που θα βρεθούν στην πρώτη προπόνηση του Άρη και τα “ανοιχτά μέτωπα”

Την ώρα που στον Άρη βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με την υπόθεση του CAS στο θέμα του Ντουρμισάι, στο αγωνιστικό μέρος απομένουν έξι μέρες για το πρώτο γκρουπ των ιατρικών και άλλες οκτώ που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα σχετικά με το ρόστερ της ομάδας δεν είναι ξεκάθαρα. Κι αυτό διότι μπορεί να υπάρχουν οι “σίγουροι” που θα δώσουν το “παρών” στην πρώτη προπόνηση των κιτρινόμαυρων (ίσως με κάποιες εξαιρέσεις), αλλά υπάρχουν και τα “ανοιχτά μέτωπα”.

Για την ώρα αυτοί που θα βρεθούν στο Ρύσιο είναι οι εξής: Κουέστα, Σιαμπάνης, Ντένις (τερματοφύλακας), Εμπακατά, Λέισμαν, Μπράμπετς, Αγκμπενιένου, Ασλανίδης, Μαρμαρίδης (αμυντική), Σάσα, Ντουκουρέ, Εντιαγέ (χαφ), Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Γκαρσία, Χαΐροβιτς, Πάλμα (μεσοεπιθετικοί), Καμαρά (επιθετικός).

Ο Άρης επίσης έχει πάνω από 10 συμβόλαια που ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου αλλά τέσσερα – πέντε είναι αυτά που μπορεί να σημειώσουν εξέλιξη.Όπως για παράδειγμα των Δεληζήση, Γκάνεα, Ματίγια, Γκάμα και Σάκιτς, ενώ πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Καμαρά λόγω της ρήτρας των 6 εκατ. ευρώ.

Δύσκολο αλλά όχι απίθανο να συνεχίσουν την επόμενη μέρα στην ομάδα οι Λούμορ, Χαΐροβιτς και Ντένις διότι θα πρέπει να υπάρχει κάποια λύση με το συμβόλαιό του ή να έρθει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα.

Ακόμα ο Χερμάν Μπούργος θα πρέπει να δούμε αν εμπιστευτεί ποδοσφαιριστές από την ακαδημία. Οι δοκιμές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στις προπονήσεις δεν τον έκαναν και τόσο… ζεστό, με τον ίδιο πάντως να τσεκάρει κάποιες περιπτώσεις που μπορεί στο μέλλον να του φανούν χρήσιμες.

Τέλος υπάρχουν και τα μεταγραφικά. Το όνομα του Πίρσμαν είναι ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα, ενώ υπάρχουν παίκτες που τις τελευταίες μέρες “παίζουν” δυνατά από την Ατλέτικο Μαδρίτης λόγω των διασυνδέσεων που έχει ο Αργεντίνος τεχνικός με τους ροχιμπλάνκος. Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη από την επόμενη εβδομάδα, ακόμα και με νέα παράταση του CAS.

To Top