ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι «σίγουροι» του Ένινγκ και το δίλημμα για την εντεκάδα ενόψει Παναθηναϊκού

Ένα δίλημμα αντιμετωπίζει ο Μίχαελ Ένινγκ σχετικά με τους έντεκα που θα παρατάξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του ίδιου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η σχετική αμφιταλάντευση του Γερμανού τεχνικού έχει να κάνει με τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει στο πλευρό του Λούκας Σάσα στον χώρο του κέντρου. Ναι μεν ο Χαβιέ Ματίγια επιστρέφει στη δράση μετά την εξέτιση της ποινής του, ωστόσο ο Μαρτίν Τόνσο που τον αντικατέστησε στο ματς με τον Βόλο βοήθησε πολύ την ομάδα στην ανάπτυξη κυρίως του παιχνιδιού.

«Ο Τόνσο δίνει το κάτι παραπάνω στην προπόνηση, δικαιούταν τη συμμετοχή και έκανε καλή δουλειά παρά το ότι έπαιξε σε άλλη θέση. Ο Ματίγια επιστρέφει και είναι πολύ θετικό, όπως επίσης υπάρχει και η καλή εικόνα του Τόνσο» είπε μεταξύ άλλων για τους δύο παίκτες ο Μίχαελ Ένινγκ, δείχνοντας πως δεν έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα για τις θέσεις των αμυντικών χαφ. Προβάδισμα ωστόσο, διατηρεί ο Ματίγια.

Σχετικά με τους άλλους παίκτες στο αρχικό σχήμα, οι θέσεις της άμυνας θεωρούνται «κλειδωμένες». Ο Κουέστα στο τέρμα και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Κόρχουτ, Βέλεθ, Ροζ και Σούντγκρεν.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή οι φορμαρισμένοι Γιάννης Φετφατζίδης και Μπρούνο Γκάμα δεν θα χάσουν τη φανέλα βασικού. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος όπως και ο Γκάμα σκόραρε δις στο ματς με τον Βόλο, διατηρεί τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Ντάνιελ Λάρσον έχει αυξημένες πιθανότητες σε σχέση με τον Νικολά Ντιγκινί για να είναι στο αρχικό σχήμα.

Ωστόσο, δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις, κάτι στο οποίο τείνει να κάνει πράξη ο Μίχαελ Ένινγκ στα τελευταία παιχνίδια, κυρίως λόγω των απουσιών που είχε να διαχειριστεί, ενώ τώρα έχει όλες τις επιλογές στα χέρια του.

To Top