ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι «σίγουροι» του Παντελίδη για την ΑΕΛ Λεμεσού

Στο χθεσινό φιλικό – πρόβα τζενεράλε του Άρη απέναντι στον Ατρόμητο, ο Σάββας Παντελίδης φανέρωσε σε μεγάλο βαθμό το σχήμα και τους παίκτες που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Εφόσον δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό μέχρι την Πέμπτη 25 Ιουλίου, ο προπονητής του Άρη φαίνεται πως έχει καταλήξει στους περισσότερους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει ως βασικούς με την κυπριακή ομάδα.

Όπως φανέρωσε και η χθεσινή αρχική εντεκάδα με αντίπαλο τον Ατρόμητο, η αμυντική γραμμή δύσκολα θα… χαλάσει. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Χουλιάν Κουέστα, στο κέντρο της άμυνας οι Φραν Βέλεθ και Λίντσεϊ Ροζ, αριστερά ο Μιχάι Κόρχουτ -όντας η μοναδική λύση κιόλας τη συγκεκριμένη περίοδο- και δεξιά ο… νεοφερμένος Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Χαβιέ Ματίγια θα είναι σίγουρα το ένα από τα δύο αμυντικά χαφ, με τον παρτενέρ του να είναι πιθανότατα ο Μιτζέν Μπάσα, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πιο έτοιμος σε φυσική κατάσταση από τον Λούκας Σάσα, ενώ γνωρίζει και (πολύ) καλύτερα την ομάδα και τους συμπαίκτες του.

Από τις υπόλοιπες πέντε θέσεις του κέντρου και της επίθεσης οι μόνοι σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Νικολά Ντιγκινί και Γιάννης Φετφατζίδης, με τον δεύτερο να υπολογίζεται για το δεξί άκρο της επίθεσης, καθώς έδειξε να ταιριάζει χθες με το παιχνίδι του Σούντγκρεν.

Το που θα αγωνιστεί ο Γάλλος εξαρτάται από την χρησιμοποίηση ή μη του Μπράουν Ιντέγε στη θέση του βασικού και φυσικά στην κορυφή της επίθεσης. Ο Νιγηριανός, αν και δεν βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητάς του, έδειξε καλά στοιχεία και χθες. Έδωσε μάχες, κυνήγησε την μπάλα πιέζοντας τους αντιπάλους, ενώ είχε άμεση συμμετοχή στα δύο γκολ του Άρη, σκοράροντας το δεύτερο με πέναλτι και «αναγκάζοντας» σε αυτογκολ τον Γούτα στο πρώτο.

Εφόσον ο Ιντέγε ξεκινήσει βασικός, τότε ο Ντιγκινί θα πάει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ στη θέση «10», εκεί όπου τοποθετήθηκε στο αρχικό σχήμα χθες ο Μάρτιν Τόνσο, υπάρχουν επίσης οι επιλογές του Νίκο Μαρτίνες αλλά και του Λερίν Ντουάρτε, με τον τελευταίο να “παίζει” και ως εξτρεμ.

Τέλος υπάρχει και το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάνιελ Λάρσον, ο οποίος βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας από τον τραυματισμό του στην κνήμη. Ωστόσο ο Σουηδός δύσκολα θα προλάβει να διεκδικήσει θέση βασικού, όμως δεν αποκλείεται να δώσει ανάσες στα άκρα της επίθεσης.

To Top