ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι “σίγουροι” του Σπανού…

Κάθε «έξοδος» του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, απαιτεί διαφορετική προσέγγιση και καλά μελετημένη στρατηγική από πλευράς προπονητή.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Δημήτρης Σπανός, δεν είχε ακόμα καταλήξει μέχρι και χθες οριστικά στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει από τη αρχή του αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο 48χρονος κόουτς, εξέτασε κάθε πιθανή επιλογή, προκειμένου να παρουσιάσει την ομάδα του απόλυτα έτοιμη για το δεύτερο «διπλό» της σεζόν και τέταρτο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Μέχρι και χθες, ο προπονητής του Άρη, δεν έδωσε οριστικές απαντήσεις σε δύο… διλήμματα. Του ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στο πλευρό του Χουσεΐν Μουμίν στη μεσαία γραμμή, αλλά και αυτού, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, που θα είναι ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Πολλά θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο είναι σε θέση να αγωνιστούν, οι Μπάμπης Παυλίδης και Κενάν Μπαργκάν.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Καντιμοίρης θα παίξει στο τέρμα, οι Ούγκο Σόουζα-Γιώργος Δεληζήσης στο κέντρο της άμυνας, με τους Μανώλη Τζανακάκη και Γιώργο Βαλεριάνο, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Ο Χουσείν Μουμίν, σίγουρος στο κέντρο (Λευτέρης Ιντζόγλου με Μπράνισλαβ Νίκιτς παλεύουν για μία θέση) με τον Βαγγέλη Πλατέλλα στα δεξιά της επίθεσης και τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο στην κορυφή. Βέβαιη θέση στην ενδεκάδα, αλλά άγνωστο ακόμα που, θα έχει και ο Γιάννης Πασάς.

Εφόσον ο Μπάμπης Παυλίδης δεν προλάβει να αγωνιστεί και μείνει εκτός αποστολής, ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα, του Πασχάλη Κάσσου, που θα παίξει στα αριστερά της επίθεσης.

To Top