Οι Σανς τίμησαν τον Τάκερ με το βραβείο “Νταν Μάερλι”! (video)

Στην πρώτη του “γεμάτη” χρονιά στο ΝΒΑ ο Πι Τζέι Τάκερ έχει καταφέρει να καταπλήξει τους πάντες στο Φίνιξ. Ο πρώην παίκτης του Άρη τιμήθηκε χθες από τους Σανς, με το βραβείο “Νταν Μάερλι”, που αφορά την εργατικότητα και την αυτοθυσία μέσα στο γήπεδο, στοιχεία που χαρακτήριζαν το παιχνίδι του άλλοτε σταρ των Σανς!

Αυτό το βραβείο έχει θεσπιστεί από τους Σανς εδώ και 11 χρόνια και το έχουν πάρει μεταξύ άλλων οι Γκραντ Χιλ, Λεάντρο Μπαρμπόσα, Σεμπαστιάν Τελφέρ, Τζάρεντ Ντάντλεϊ, Ράτζα Μπελ και άλλοι. “Ο Πι Τζέι ενσαρκώνει το πνεύμα αυτού του βραβείου και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος που είναι αυτός ο νικητής”, είπε ο Νταν Μάερλι, ο οποίος δεν ήταν παρών στο γήπεδο των Σανς για να του δώσει ο ίδιος το βραβείο, επειδή βρίσκεται στην Ατλάντα και το φάιναλ φορ του NCAA. “Η αφοσίωσή του, η σκληρή δουλειά και η εργατικότητα τον οδηγούν στην συνεχόμενη βελτίωση που παρουσιάζει στη διάρκεια της σεζόν και ξέρω ότι μόνο καλύτερα μπορεί να τα πάει”.

Ο πρώην παίκτης του Άρη τόνισε πως “για μένα όλο αυτό έχει να κάνει με την αγάπη μου για το άθλημα και τίποτα περισσότερο. Έχω παίξει σε διαφορετικές ομάδες, σε διαφορετικά μέρα, αλλά η σταθερά μου ήταν πάντα ότι δούλευα σκληρά…”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Σανς είναι αποφασισμένοι να τον κρατήσουν στην ομάδα τους και την επόμενη χρονιά, κάνοντας χρήση τον όρο στο συμβόλαιό του. Εφόσον παραμείνει, θα κερδίζει κοντά στα 900.000 δολάρια.

Ο Τάκερ έχει αγωνιστεί σε 74 αγώνες φέτος με τους Σανς, έχοντας 5,9 πόντους και 4,4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής.

 

To Top