Οι Σαουδάραβες προτείνουν 20 εκατ. στον Λουκάκου, εκείνος ζητά περισσότερα

Ο Ρομελού Λουκάκου συναντήθηκε με τους επικεφαλής της Αλ Χιλάλ, με τους Σαουδάραβες να προσφέρουν 21 εκατομμύρια λίρες ετησίως και τον Βέλγο να ζητά περισσότερα για να πει το «ναι».
Ο Ρομέλου Λουκάκου φέρεται να συναντήθηκε με αξιωματούχους της Αλ Χιλάλ για να συζητήσουν το deal της μεταγραφή του στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας τη Δευτέρα, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά τους και πιστεύεται ότι θα γυρίσει την πλάτη του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μόνο για ένα πιο προσοδοφόρο deal!

Σύμφωνα με το GOAL, η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να χωρίσει τους δρόμους της με τον Βέλγο striker, αλλά θα απαιτήσει ένα ποσό μεταγραφής που θα ξεπερνά τις 43 εκατομμύρια λίρες, λιγότερο από το μισό από αυτό που δαπάνησε πριν από δύο σεζόν για να τον φέρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ».Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Αλ Χιλάλ είναι απρόθυμη να δώσει όσα ζητούν οι Μπλε και θα διαπραγματευτεί με τον πρόεδρο της Τσέλσι Τοντ Μπόελι σε μια προσπάθεια να μειώσει το ποσό.

Θυμίζουμε ότι ο Βέλγος σκόραρε 14 γκολ και μοίρασε 7 ασίστ κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στην Ίντερ , σκοράροντας μάλιστα και τρεις φορές στον δρόμο προς τον τελικό του Champions League.

To Top