ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις για Ματαρίτα στόπερ και ο Μοντόγια

Η αποχώρηση του Σαλέμ Εμπακατά για την Γκαζιάντεσπορ διαταράσσει την έστω και προσωρινή ισορροπία που είχε βρεθεί στην αμυντική τετράδα.

Για τα δύο παιχνίδια με την Αραράτ ο Τόλης Τερζής έχρισε τον Μόουζες Οντουμπάζιο στόπερ και μάλιστα με δύο καλές εμφανίσεις, τώρα όμως καλείται να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα μετά την αποχώρηση του Εμπακατά.

Στο μυαλό του Τόλη Τερζή φαίνεται να υπάρχουν τρεις εναλλακτικές, κάποιες από τις οποίες είχαν δοκιμαστεί στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Το πρώτο σενάριο που συγκεντρώνει μάλιστα αρκετές πιθανότητες είναι να χρησιμοποιηθεί ως στόπερ ο Ματαρίτα. Μία επιλογή που θα σημαίνει ότι ο Οντουμπάζιο θα μετατοπιστεί στα δεξιά της άμυνας. Είναι το σχήμα που δοκιμάστηκε στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες.

Το έτερο σενάριο το οποίο όμως δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αν και δοκιμάστηκε και αυτό, είναι να μετατοπιστεί ο Φεράρι στα δεξιά, ο Οντουμπάζιο να μείνει δίπλα στον Φαμπιάνο και αριστερά στην άμυνα να αγωνιστεί ο Ματαρίτα.

Φυσικά υπάρχει και μια ακόμη επιλογή αυτή του νεοαποκτηθέντος Μάρτιν Μοντόγια ο οποίος όμως θα προπονηθεί για πρώτη φορά σήμερα και θα είναι μεγάλη έκπληξη εάν επιλεχθεί για το αρχικό σχήμα.

To Top