ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις και τα ερωτηματικά στα πλάνα του Μπούργος για την ενδεκάδα

Η εβδομάδα πέρασε, ο Χερμάν Μπούργος είχε ένα “σταυρόλεξο” των αγωνιστικών πλάνων για δυνατούς λύτες, αλλά ήρθε η ώρα της αλήθειας για την ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης θα ριχθεί στη “μάχη” του ντέρμπι της Κυριακής με τρεις απουσίες. Πέρα από αυτή του τιμωρημένου Καμαρά εκτός είναι και οι Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα. Σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα, το βασικό ερωτηματικό αφορά την κορυφή της επίθεσης. Επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό της χρησιμοποίησης των Ντάνιελ Μαντσίνι-Λούις Πάλμα. Εφόσον επιλεγούν οι Μαντσίνι-Πάλμα στην κορυφή της επίθεσης, τότε ο Ματέο Γκαρσία θα έχει θέση βασικού, για πρώτη φορά επί ημερών Χερμάν Μπούργος.

Αν ο Μαντσίνι «μεταφερθεί» στην κορυφή της επίθεσης, ο Ματέο θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας καθώς στο αντίστοιχο αριστερό θα ξεκινήσει ο Χουάν Ιτούρμπε.

Σε ότι αφορά τη μεσοαμυντική αλλά και την αμυντική γραμμή δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσει. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, Χαβιέρ Ματίγια και Σέιχ Ντουκουρέ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Στην τετράδα της άμυνας, η απουσία του Κριστιάν Γκάνεα σημαίνει ότι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα έχει θέση βασικού και μένει να φανεί αν θα καλύψει το αριστερό άκρο ή αν θα επιστρέψει στη φυσική θέση του στο αντίστοιχο δεξιά. Πάντως, ο Σαλέμ Εμπακατά επίσης θα είναι στο αρχικό σχήμα, όπως και οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας αλλά και ο Χουλιάν Κουέστα κάτω από τα δοκάρια.

To Top