ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις Κωστένογλου για Άρη με βασικό Γαλανόπουλο

Στο ματς της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα έχει πάλι αρκετές απουσίες, με τις σκέψεις του Νίκου Κωστένογλου να αναφέρονται στους τρόπους κάλυψης αυτών των απουσιών.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Σύμφωνα με το αγωνιστικό ρεπορτάζ από το aek365.com: “Εκτός θα είναι σίγουρα ο τιμωρημένος (λόγω καρτών) Λιβάγια και ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι. Αναμένονται ωστόσο από τον Νίκο Κωστένογλου και κάποιες αλλαγές στο τακτικό κομμάτι. Ακόμη βέβαια είναι πολύ νωρίς χρονικά. Απομένουν αρκετές προπονήσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα φαίνονται ως τώρα η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο Αντρέ Σιμόες είναι πολύ πιθανό να μείνει στον πάγκο και τη θέση του ως αμυντικό χαφ θα πάρει ο Κώστας Γαλανόπουλος. Η εξαιρετική του παρουσία του με την Εθνική, αλλά και το γεγονός ότι ο Πορτογάλος δεν είναι σε καλό «φεγγάρι» δείχνουν αυτή την αλλαγή στον άξονα για την Κυριακή. Ως παρτενέρ του στα αμυντικά χαφ ο Γαλανόπουλος αναμένεται να έχει τον Κρίστιτσιτς.

Από εκεί και πέρα Μπακάκης, Χουλτ λογικά θα είναι στα άκρα της άμυνας, με τον Βράνιες να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα στα στόπερ, έχοντας ως παρτενέρ έναν εκ των Οικονόμου ή Σβάρνα. Για τα αμυντικά χαφ τα είπαμε (Γαλανόπουλος – Κρίστιτσιτς). Μπροστά ο Μάνταλος λογικά θα παίξει 10άρι πίσω από τον Ολιβέιρα, με τον Βέρντε δεξί εξτρέμ και τον Αλμπάνη αριστερό. Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις – ενδείξεις του προπονητή για το ματς της Κυριακής. Στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί αν θα καταλήξει σε αυτούς τους 11 ή θα έχουμε εκπλήξεις”.

To Top