ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις, τα διλήμματα και οι επιστροφές στο “μυαλό” του Μάντζιου

Έτοιμος για να γεμίσει και πάλι το βαθμολογικό σακούλι του είναι ο Άρης, αναζητεί τις λύσεις που θα τον επαναφέρουν σε μια καλή εικόνα και στην αποτελεσματικότητα κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Άκης Μάντζιος αναζητεί τις λύσεις αυτές, ήδη κάνει κάποιες σκέψεις, έχει τα διλήμματα του και περιμένει τις επιστροφές για να έχει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και σίγουρα την πιο αποτελεσματική με αντίπαλο την Κρητική ομάδα.

Σε πρώτο χρόνο αναμένεται να δούμε τρία νέα πρόσωπα: τον Καμαρά, ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία του, τον Σούντγκρεν που αποθεραπεύτηκε και τον Κουέστα.

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι κόντρα στον ΟΦΗ, ο Κουέστα, έχοντας αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του (ήταν και στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό) θα βρεθεί αυτός κάτω από κιτρινόμαυρα γκόλποστ αντί του Ντένις.

Στην επίθεση που έμεινε για πέμπτο ματς φέτος χωρίς γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, επιστρέφει ο Καμαρά. Εδώ μπαίνει ένα από τα διλήμματα του Έλληνα τεχνικού. Εκτός από την επιστροφή του Καμαρά, θέση στην ενδεκάδα φαίνεται πως διεκδικεί και ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στον Πειραιά.

Από εκεί και πέρα, ανάλογα θα φανεί εάν θα επιλεγεί ξανά ο Εντιαγέ πίσω από τον φορ ή θα αγωνιστεί ο Μπερτόγλιο, o οποίος είναι αμφίβολος στο πλάνο του Μάντζιου.

Σε ότι αφορά τη θέση του δεξιού αμυντικού, είναι ξεκάθαρο ότι ο Σούντγκρεν θα πάρει την θέση του στην αρχική ενδεκάδα, αντί του Σάκιτς.

To Top