ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Ένινγκ για δύο βασικές θέσεις κόντρα στη Λαμία

Δύο βασικές θέσεις είναι αυτές που «ταλαιπωρούν» κυρίως τον Μίχαελ Ένινγκ για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα του Άρη κόντρα στη Λαμία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η πρώτη έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης και την αντικατάσταση του Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρησης με τη Λαμία.

Για αυτή τη θέση ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται ανάμεσα σε δύο επιλογές: Τον Νικολά Ντιγκινί και τον Ντάνιελ Λάρσον. Ο πρώτος γνωρίζει καλά την συγκεκριμένη θέση, έχοντας βοηθήσει τον Άρη εκεί κυρίως στην περσινή σεζόν.  Ωστόσο φέτος δεν έχει αγωνιστεί εκεί, παρά μόνο πίσω από τον επιθετικό ως «δεκάρι» και φυσικά στα άκρα της επίθεσης.

Η άλλη επιλογή είναι του Ντάνιελ Λάρσον, ο οποίος έδειξε στο φιλικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας πως μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, ενώ το απέδειξε και στον αγώνα του ΟΑΚΑ, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ. Ακόμα, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Ένινγκ ο Σουηδός επισήμανε την προτίμησή του να αγωνίζεται στην συγκεκριμένη θέση και όχι στα άκρα. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, ο οποίος είναι έτοιμος και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας.

Το… έτερο δίλημμα του Ένινγκ έχει να κάνει με τη θέση του τερματοφύλακα και στο αν θα διατηρήσει βασικό τον 19χρονο Απόστολο Τσιλιγγίρη, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του ως «ενδεκαδάτος» με την ΑΕΚ, ή αν θα επιστρέψει ο Φαμπιάν Έμαν κάτω από το τέρμα του Άρη, έχοντας εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής. Προβάδισμα δείχνει πως έχει πάρει πάντως ο Έλληνας γκολκίπερ…

To Top