ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Ένινγκ για δύο θέσεις στην εντεκάδα

Όπως και στα δύο πρώτα φιλικά του Άρη, έτσι και σήμερα κόντρα στη Σάλκε ο Μίχαελ Ένινγκ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.

Ωστόσο, ο Γερμανός προπονητής καλείται να βρει λύσεις για δύο συγκεκριμένες θέσεις: αυτή του επιθετικού και εκείνη στο χώρο του κέντρου.

Για τη θέση του φορ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μάνος και Χατζηπιρπιρίδης που μοιράστηκαν από δύο 45λεπτά στα δύο πρώτα φιλικά απουσιάζουν και έτσι τη θέση αυτή αναμένεται να μοιραστούν οι Ντάνιελ Μαντσίνι και Κρίστιαν Λόπεθ, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Όσον αφορά το κέντρο, ο Ματίγια έχασε αρκετές προπονήσεις και θεωρείται δύσκολο πως θα επιλεγεί στο αρχικό σχήμα. Έτσι, θέση βασικού, και με βάση τα όσα δοκίμασε χθες ο Ένινγκ στην προπόνηση επί αυστριακού εδάφους, αναμένεται να καλύψει ο Εμάνουελ Σάκιτς, παίρνοντας ρόλο στο πιθανό 4-3-3 που ξεκινάει ο Γερμανός στα πρώτα αυτά φιλικά.

Από εκεί και έπειτα, ο Κουέστα αναμένεται να είναι στο τέρμα και η άμυνα να αποτελείται από τους Γκάνεα, Ντάτκοβιτς, Ροζ και ακόμα έναν που θα καλύψει το κενό του Σάκιτς εφόσον αυτός μετακινηθεί στο κέντρο. Σε αυτή την περίπτωση θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μαρμαρίδης ή ο Ροζ και στο κέντρο της άμυνας μπορεί να παίξει ο Μπαγκαλιάνης είτε ο Δεληζήσης.

Πιο μπροστά τους διαθέσιμοι και πιθανότατα βασικοί για το κέντρο είναι οι Τζέγκο, Σάσα και μεσοεπιθετικά οι Γκάμα, Φετφατζίδης.

To Top