ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Ένινγκ για το αρχικό σχήμα του ντέρμπι…

Στους έντεκα που θα αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ από τον ξεκίνημα του αγώνα θέλει να καταλήξει ο Μίχαελ Ένινγκ και η σημερινή τελευταία προπόνηση του δίνει αυτή την δυνατότητα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός δεν θέλει να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα κι αν υπάρξουν κάποιες, στην καλύτερη δεν θα ξεπεράσουν τις δύο.

Αυτό που έχει στο μυαλό του, είναι να στηριχθεί στους παίκτες που έχουν αποκτήσει την καλύτερη “χημεία” στην ομάδα, καθώς “ποντάρει” πλέον σε αυτό το δεδομένο, το οποίο και θεωρεί πολύ σημαντικό.

Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν πως στο τέρμα θα είναι κανονικά ο Κουέστα, με τον Κόρχουτ αριστερά στην άμυνα και τους Βέλεθ και Ροζ σίγουρους. Μένει να φανεί αν ο Ροζ θα αγωνιστεί δεξιά στην άμυνα και πάλι, για να παίξει ο Βέλεθ μαζί με τον Δεληζήση ή θα επιστρέψει ο Σούντγκρεν.

Στη μεσαία γραμμή, η μία σταθερά είναι ο Σάσα και η άλλη θα είναι εκτός απροόπτου ο Ματίγια, καθώς δύσκολα να εμπιστευτεί τον Μπα σε ένα τέτοιο ματς ο Ένινγκ.

Όσον αφορά την επίθεση, το 4-4-1-1 θα διατηρηθεί, με τους Ιντέγε και Λάρσον στην επίθεση και τους Γκάμα-Φετφατζίδη στα δύο άκρα.

To Top