Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για το ματς της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό που σήμανε και την απώλεια του τίτλου, θέλει να κλείσει τη σεζόν με νίκη ώστε να λάβει και το τελευταίο χειροκρότημα της σεζόν από τους φιλάθλους στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Στη βαθμολογία ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη 2η θέση μετρώντας 77 βαθμούς, ενώ θέλει να πανηγυρίσει και το δεύτερο «τρίποντο» στη διαδικασία των playoffs καθώς έχει επικρατήσει μόνο του Ολυμπιακού στην έδρα του.

Αντίπαλός του ο Άρης που χωρίς άγχος θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά και τα προβλήματα της περασμένης εβδομάδας με τον κορονοϊό έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του, ενώ κατά τη διάρκεια των προπονήσεων είδε τους Τρουιγέ, Φρόκου και Αϊτόρ να βγάζουν μέρος του προγράμματος.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα αλλάξει πολλά στο αρχικό του σχήμα. Έτσι οι πιθανοί 11 που θα ξεκινήσουν στο ματς απέναντι στον Άρη είναι οι εξής: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Σπόραρ.

To Top