ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Καρυπίδη για την… απόδραση του Άρη από την κρίση και την επιστροφή στην κανονικότητα

Ο Άρης προσπαθεί να διαχειριστεί την κρίση που έφερε η κακή εμφάνιση και η βαριά ήττα στο Περιστέρι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές καλούνται να μιλήσουν με πράξεις στον αγωνιστικό χώρο. Άμεσα και αποτελεσματικά. Την ίδια ώρα, οι ευθύνες αρχίζουν και τελειώνουν στον “τιμονιέρη” της ομάδας, τον επικεφαλής, που δεν είναι άλλος από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αυτός είναι που σηκώνει το βάρος των επιτυχιών, αλλά και των αποτυχιών. Πίστωση χρόνου δεν υπάρχει. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από την στιγμή που στηρίζει μαζικά την ομάδα και περιμένοντας να δει τις υποσχέσεις-δεσμεύσεις του ίδιου του Καρυπίδη για την “επιστροφή” στην κορυφή.

Ο ίδιος έχει συγκεκριμένες σκέψεις στο μυαλό του για την… απόδραση και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Ξεκάθαρα θεωρεί ότι μόνο με ηρεμία και ψυχραιμία μπορεί να επανέλθει η ομάδα στην τροχιά του στόχου που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Αυτό είναι το μήνυμα που εκπορεύεται στους στενούς του συνεργάτες. “Η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη και η εμπιστοσύνη του στην ομάδα και θα πετύχουμε τους στόχους μας” είναι τα λόγια του.

Από κει και πέρα, ο επικεφαλής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ εκφράζει την εμπιστοσύνη του στους δυο στενούς του συνεργάτες, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και Σάββα Παντελίδη, υπογραμμίζοντας ότι από κάποιες συγκυρίες (π.χ. χαμένα πέναλτι, διαιτησία) ήρθε η απώλεια βαθμολογικού εδάφους  για τον Άρη και με νίκες στο τέλος του πρώτου γύρου, η ομάδα θα είναι στην τροχιά της διάκρισης.

Σε ότι αφορά, τις μεταγραφές η θέση είναι συγκεκριμένη: δυο-τρεις μεταγραφές ουσίας, που θα φέρουν άμεσα ενίσχυση στην ομάδα, ενώ παράλληλα, αποσυμφόρηση του ρόστερ. Θα πραγματοποιηθεί αποχώρηση παικτών, ενώ θα έρθουν άμεσα παίκτες, όχι πάνω από τρεις, που θα βοηθήσουν την ομάδα, γνωρίζοντας ότι τον Ιανουάριο δεν υπάρχει περιθώριο λάθος.

Όλα αυτά με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και των υποχρεώσεων στο όμιλο του κυπέλλου.

Είναι η ώρα των πράξεων. Για όλους.

To Top