ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Καρυπίδη για την “επόμενη μέρα”, τι εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του…

Είναι γεγονός πως οι ζυμώσεις για την “επόμενη μέρα” του ποδοσφαιρικού Άρη έχουν ήδη ξεκινήσει, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο διοικητικό σκέλος, εκεί όπου υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τον κόσμο για την φετινή αποτυχία.

Τα όσα έχουν έρθει στην επιφάνεια, περί ενδεχόμενου ενδιαφέροντος του Παντελή Μπούμπουρα, δεν επιβεβαιώνονται από την πλευρά του Θοδωρή Καρυπίδη, καθώς ναι μεν το στενό περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, παραδέχεται ότι έγινε συνάντηση, αλλά αρνείται ότι σε αυτήν συζητήθηκε το θέμα του Άρη. Ότι ακριβώς δηλώνει και η πλευρά του Λημνιού επιχειρηματία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στους δικούς του ανθρώπους ο Θοδωρής Καρυπίδης, δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Άρη, εάν δεν υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση, που θα εγγυάται το μέλλον του συλλόγου. Κι αυτό γιατί όπως τονίζει, αν δεν υπάρξει σοβαρή επένδυση εκατομμυρίων, τότε είναι αποφασισμένος να συνεχίσει μόνος και να αναλάβει την ευθύνη της επόμενης μέρας, όπως είχε τονίσει στην τελευταία του επίσημη δήλωση.

Μάλιστα, προαναγγέλλει σημαντικές και ευχάριστες εξελίξεις σύντομα, γεγονός που δεν αποκλείεται να στηρίζεται και στις δικές του ενέργειες, προκειμένου να ισχυροποιηθεί ακόμα πιο πολύ διοικητικά ο Άρης.

 

To Top