ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Καρυπίδη για τις υποδομές

Με την παραμονή του Άρη στη Γ΄ Εθνική προέκυψε θέμα με το μέλλον των ποδοσφαιριστών που πέρσι αγωνίστηκαν με την Κ17 του συλλόγου και φέτος δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, καθώς ξεπέρασαν το προβλεπόμενο όριο ηλικίας.

Απώτερος στόχος της ύπαρξης αυτής της ομάδας πέρσι, ήταν τα παιδιά αυτά να  αποτελέσουν την «ραχοκοκαλιά» της Κ19, η οποία θα έπαιρνε μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Εξαιτίας, όμως, της αβεβαιότητας που παρατηρήθηκε το καλοκαίρι, αρκετοί φερέλπιδες ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να αποχωρήσουν οριστικά, σε αντίθεση με κάποιους παίκτες, οι οποίοι με πρωτοβουλία του Δημήτρη Σίτσα, δόθηκαν δανεικοί σε άλλες ομάδες, προκειμένου να μην χαθούν οριστικά από τον σύλλογο.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Αντώνης Σαριόγλου, με την επιστροφή του στον Άρη από το πόστο του γενικού αρχηγού, μίλησε με τον Δημήτρη Σίτσα, μετά από εξουσιοδότηση του Θοδωρή Καρυπίδη, αναφορικά με το συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα.

Προς τον Έλληνα κόουτς μεταφέρθηκαν οι σκέψεις του νέου επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, περί δημιουργίας ομάδας Κ19, η οποία δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κανένα πρωτάθλημα, αλλά θα περιοριστεί σε διάφορα τουρνουά και φιλικά παιχνίδια.

Στόχος του Θοδωρή Καρυπίδη είναι να υπάρχει μία ομάδα που θα ξεκινήσει το «χτίσιμο» της από φέτος, για να πρωταγωνιστήσει αφενός στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ του χρόνου και αφετέρου μελλοντικά να έχει την δυνατότητα να αποτελέσει «πηγή» διοχέτευσης παικτών για την πρώτη ομάδα.

To Top