ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Μάντζιου για το ματς απέναντι στον Ατρόμητο

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο, όμως υπάρχουν κάποιες σκέψεις για το ποιους θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Ο Ρόουζ φαντάζει πιθανό να βρεθεί στο πλάι του Μπράμπετς έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κουέστα. Αυτό σημαίνει πως ο Βέλεθ θα καθίσει στον πάγκο.

Από κει και πέρα το πρώτο ερωτηματικό έχει να κάνει με τα άκρα της άμυνας. Ο Οντουμπάτζιο είναι τιμωρημένος με τον Μοντόγια να παίρνει τη θέση του στα δεξιά και τους Φατόρε και Φεράρι να διεκδικούν τη θέση στα αριστερά.

“Πονοκέφαλος” για τον Μάντζιο υπάρχει στη μεσαία γραμμή με τον Μάνου Γκαρθία να μην είναι ακόμα σε θέση να παίξει διαδοχικά παιχνίδια. Αν κριθεί πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί τότε ένας εκ των Φετφατζίδη-Ντουκουρέ θα πάρει τη θέση του μαζί με τους Νταρίντα-Βερστράτε.

Στα εξτρέμ, ο Σουλεϊμάνοφ στη μία πλευρά και ένας εκ των Μπένετ-Σαμόρα στην άλλη, με την κορυφή της επίθεσης να “παίζεται” ανάμεσα σε Μορόν και Ανσαριφάρντ. Ο πρώτος βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει ανάσες και στη θέση του να μπει από την αρχή ο Ιρανός στράικερ.

To Top