ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Μάντζιου και η ενδεκάδα πρεμιέρας στην πρόβα τζενεράλε με Βόλο

Ο Άρης ετοιμάζεται να δώσει αύριο το τελευταίο του φιλικό πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, απέναντι στον Βόλο, μια ομάδα που μπορεί να δώσει την ευκαιρία για αξιόπιστα συμπεράσματα.

Ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει ότι σε μεγάλο βαθμό δεν μπορεί να κάνει θεαματικές αλλαγές, μια και οι νέες προσθήκες, είτε έχουν έρθει με καθυστέρηση (Ιτούρμπε, Λούμορ), άρα έχουν αρκετό χαμένο έδαφος, είτε… αναμένονται (Καμαρά και στόπερ).

Οι σκέψεις του Έλληνα τεχνικού αναμένεται να αποτυπωθούν στο… χορτάρι στο αυριανό φιλικό του Κλεάνθης Βικελίδης, όμως το.. κάδρο είναι συγκεκριμένο.

Ο Ντένις αναμένεται να είναι ο βασικός πορτιέρο με μια άμυνα που είτε θα βαδίσει στην γνωστή συνταγή (Σάκιτς, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν), είτε θα επιλεγεί στο αριστερό άκρο ο Γκάνεα.

Στο κέντρο, η εμφάνιση του Εντιαγέ μοίρασε σημαντικές υποσχέσεις και δείχνει ότι έχει προτεραιότητα για παρτενέρ του Σάσα, σε σχέση με τους Τζέγκο, Ματίγια, αλλά και Ντουάρτε. Ο τελευταίος άφησε παράθυρο αισιοδοξίας, αλλά θέλει τον χρόνο του.

Μεσοεπιθετικά τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα με τους Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μάνο να έχουν το προβάδισμα και τους Μαντσίνι, Ματέο να διεκδικούν μια θέση.

Η λογική λέει ότι κόντρα στον Βόλο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Μάντζιος θα “δείξει” την ενδεκάδα της πρεμιέρας, οπότε όλα θα πάρουν πιο συγκεκριμένη μορφή από το Σάββατο.

To Top