Οι σκέψεις του Μουρατίδη πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Δηλώσεις έκανε ο Παρασκευάς Μουρατίδης ενόψει  του παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στα “ΑΝ 98,7”

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην προετοιμασία μέχρι στιγμής: «Νομίζω ότι πήγε πολύ καλά, αν εξαιρέσουμε τα προβλήματα του Χαντ και του Σαρικόπουλου. Οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες του κ. Αγγέλου και έβγαλαν όλο το πρόγραμμα. Μέχρι στιγμής, όλα πηγαίνουν καλά. Αν επιστρέψουν και τα δύο απιδιά, η ομάδα θα μπει στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει πρόβλημα. Ο Σαρικόπουλος δεν προλαβαίνει το ματς κυπέλλου, το ξέραμε αυτό από την αρχή. Θα είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα».

Για το βαθμό ετοιμότητας του Άρη αυτή τη στιγμή, είπε: «Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχουν παίκτες που είναι πιο άπειροι και δεν έχουν πολλές παραστάσεις, όπως ο Πουλιανίτης και ο Μήτογλου. Νομίζω ότι όλοι μαζί θα κάνουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο για να φτάσει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο μπροστά».

Για το αν θεωρεί ότι ο Άρης μπορεί να είναι πιο μπροστά σε σχέση με πέρυσι, ανέφερε: «Αυτό είναι νωρίς για να το πούμε. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχουμε νέους αθλητές οι οποίοι θα βελτιώνονται με τον καιρό και ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ τους».

Για το κατά πόσο βοήθησε το τουρνουά στη Μπάμπεργκ, τόνισε: «Ήταν καθαρά τουρνουά Ευρωλίγκας. Νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό για τα παιδιά, καθώς τέτοια παιχνίδια τους βοηθούν να πάρουν παρατάσεις και εμπειρίες για να γίνουν καλύτεροι».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Δε μου αρέσει η έκφραση «μισητός αντίπαλος». Όλοι αντίπαλοι είναι, γιατί ο καθένας διεκδικεί το καλύτερο δυνατό. Σε αυτό το παιχνίδι έχουμε να κερδίσουμε πολλά και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Οι παίκτες ξέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο ματς και θα προσπαθήσουν να μπουν στο γήπεδο και να κερδίσουν. Αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα βοηθηθούμε ψυχολογικά για το πρωτάθλημα. Αν δεν τα καατφέρουμε, δε συμβαίνει τίποτα. Έχουμε καιρό ακόμη για να πάμε καλά στο πρωτάθλημα».

Για την περίπτωση Λαρεντζάκη, επεσήμανε: «Νομίζω ότι είναι τυπικό το θέμα. Είναι παίκτης της ομάδας, δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Είναι παίκτης της ομάδας».

Για τους Μποχωρίδη και Βεζένκοφ και για το πόσο θα βοηθήσουν την ομάδα φέτος, υπογράμμισε: «Τα παιδιά απέδειξαν πέρυσι ότι έχουν τις ικανότητες για να σταθούν στην ομάδα και να τη βοηθήσουν να πάρει κάποια αποτελέσματα. Θα είναι καλύτεροι φέτος και θα βοηθήσουν και τον προπονητή με τους παρουσία τους στο γήπεδο».

Για τα φιλικά με μικρότερης δυναμικής ομάδες λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, σχολίασε: «Το κάθε φιλικό γίνεται για να δοκιμάσει πράγματα ο προπονητής ενόψει των επίσημων αγώνων. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και όχι τους άλλους. Εύχομαι ο κόσμος του Άρη να σταθεί δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια και να έρθει στο γήπεδο».

To Top