ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπέντο: “Προσοχή στον Άρη” – Οι σκέψεις του Πορτογάλου για την ενεδεκάδα

Πριν την προπόνηση της Τετάρτης (1/2) ο Πάουλο Μπέντο ξεκίνησε την ομιλία του για τις αφίξεις των νέων ποδοσφαιριστών, ωστόσο εστίασε στα δύσκολα που έρχονται για την ομάδα, με αρχή το ματς με τον Άρη στο Κύπελλο.

«Είδατε ότι έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Έφυγαν κάποιοι παίκτες, αποκτήθηκαν κάποιοι άλλοι και ετοιμαζόμαστε για δύσκολα παιχνίδια. Στους ώμους των 28 παικτών θα πέσει το βάρος για τη συνέχεια και πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για όλα τα παιχνίδια. Όλοι θα πάρετε ευκαιρίες και γι΄ αυτό θα πρέπει να είστε πάντα έτοιμοι για να βοηθήσετε την ομάδα. Όλα τα ματς θέλουν προσοχή και ειδικά το ματς Κυπέλλου με τον Άρη. Θέλω να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί το ματς δεν θα είναι εύκολο», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

O Πάουλο Μπέντο αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τους Ανσαριφάρντ και Καρντόσο στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου και Σισοκό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μπουχαλάκης (μετά την πώληση του Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας) και ο Μαρτίνς, με τους Μανθάτη και Ελιουνούσι στα πλάγια.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ρομαό, Παρέδες, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Φορτούνης και Σεμπά.

Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Μποτία, ο Ντα Κόστα που προέρχεται από τη συμμετοχή στο Κόπα Άφρικα, ο Ντε Λα Μπέγια για να ξεκουραστεί, ο Καπίνο γιατί θα παίξει βασικός ο Λεάλι, ο Τσόρι που δεν υπολογίζεται από τον Μπέντο, ο Καμπιάσο που δεν δείχνει σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και ο Ιντέγε για να γίνει ροτέισον στους σέντερ φορ με τους Καρντόσο και Ανσαριφάρντ.

To Top