Οι σκέψεις του Πάρντιου – Όλα ανοιχτά για την αρχική ενδεκάδα του Άρη

Πολλά διλήμματα που αφορούν σχεδόν όλες τις γραμμές του Άρη, καλείται να αντιμετωπίσει ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, Άλαν Πάρντιου, στον σημερινό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μέχρι στιγμής πάντως, ο μόνος… σίγουρος για τη βασική ενδεκάδα είναι ο Κουέστα. Από εκεί και πέρα, το δίδυμο Φαμπιάνο, Ενκουλού δούλεψε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, χωρίς όμως να λείπουν τα λάθη, αλλά από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε ο Μπράμπετς, αυτοί αναμένεται να ξεκινήσουν σημερα..

Δεξιά ο Οντουμπάζιο και αριστερά ο Μαζικού φαίνεται πως θα είναι τα βασικά μπακ των κιτρινόμαυρων ενώ ο Ετέμπο που έβγαλε όλο το 90λεπτο στο ματς με τον Ιωνικό ενδεχομένως θα αγωνιστεί και πάλι βασικός.

Και από εκεί και πέρα… οι γρίφοι. Τη θέση του παρτενέρ του Ετέμπο διεκδικούν τρεις παίκτες. Νταμπό, Ντιόπ αλλά και ο Ματέο Γκαρσία είναι πιθανό να αγωνιστούν στη θέση αυτή. Ο τελευταίος μάλιστα αν δεν είναι παρτενέρ του Ετέμπο, είναι πιθανό να πάρει τη θέση του Μαντσίνι στη μια πλευρά της επίθεσης με έναν εκ των Ιτούρμπε, Καμάτσο να πηγαίνουν στην άλλη.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τέσσερις παίκτες για μόλις δύο θέσεις, κσι όλοι τους διεκδικούν με τις ίδιες αξιώσεις φανέλα βασικού. Μάνου Γκαρθία ή Πάλμα πίσω από τον επιθετικό και Γκρέι ή Ζερβίνιο στην επίθεση.

Γίνεται αντιληπτό ότι όλα είναι ρευστά σε ότι αφορά την τελική απόφαση για την ενδεκάδα του Άρη.

To Top