ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Παντελίδη για Ντιγκινί στην κορυφή ενόψει Europa League

Ο τραυματισμός του Χαμζά Γιουνές που προστέθηκε στον Άρη σε συνδυασμό με το ερωτηματικό της κατάστασης του Ντάνιελ Λάρσον στο παιχνίδι της 25ης Ιουλίου κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού δημιουργεί πολλές σκέψεις στον Σάββα Παντελίδη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Τυνήσιος επιθετικός μετά τη διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, «σουβενίρ» από το φιλικό της περασμένης Παρασκευής με την Αϊντχόφεν, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας και υπολογίζεται να μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες 11 περίπου ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως χάνει οριστικά το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ Λεμεσού (25/07 στο «Κλεάνθης Βικελίδης») και έτσι στην κορυφή της επίθεσης, μοναδικός «καθαρός» φορ μένει ο Μπράουν Ιντέγε. Ο προπονητής του Άρη του εμπιστεύτηκε θέση βασικού στο φιλικό με την Αϊντχόφεν, είναι πιθανό να κάνει το ίδιο και στο φιλικό της Πέμπτης με τον Ατρόμητο, όμως ο Νιγηριανός δεν είναι απολύτως έτοιμος.

Στο μυαλό του Σάββα Παντελίδη υπάρχει η επανατοποθέτηση του Νικολά Ντιγκινί στην κορυφή της επίθεσης, όπως έγινε και σε παιχνίδια της περασμένης σεζόν.

Ωστόσο, έτσι δημιουργείται θέμα στα εξτρέμ, μιας και εκτός του Γάλλου μοναδικός διαθέσιμος είναι αυτή την στιγμή ο Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς ο Μπρούνο Γκάμα παραμένει στα «πιτς» και ο Ντάνιελ Λάρσον βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας από τον τραυματισμό του στην κνήμη στο φιλικό με τη Γάνδη.

Εφόσον ο Σουηδός επιστρέψει μέχρι το Σάββατο σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, τότε θα υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του Άρη ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση ο Ντιγκινί είναι το… γαλλικό κλειδί του Άρη, που θα κληθεί να δώσει λύσεις (ξανά) από οποιαδήποτε θέση της επίθεσης.

To Top