ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Παντελίδη για την αρχική ενδεκάδα…

Δύο ήταν τα ερωτηματικά μέχρι και χθες αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας του Άρη για τον σημερινό αγώνα με την Λαμία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αρχικά, για το ποιος θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή στο πλευρό του Χαβιέ Ματίγια κι έπειτα για το ποιος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μανώλης Σιώπης δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος κι έτσι ο Σάββας Παντελίδης καλείται να βγάλει από την… ναφθαλίνη τον Λευτέρη Ιντζόγλου και να του δώσει φανέλα βασικού.

Παράλληλα, παρότι είναι έτοιμος και συμμετέχει στην αποστολή, θεωρείται δύσκολο ο Χαμζά Γιουνές να ξεκινήσει βασικός, με τον Νικολά Ντιγκινί να έχει το προβάδισμα για την κορυφή της “κιτρινόμαυρης” ενδεκάδας.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι λίγο έως πολύ γνωστές. Απουσίες, μη παρουσία νέων προσώπων (μεταγραφών) στην αποστολή έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο Χουλιάν Κουέστα στο τέρμα, Δημήτρης Κωνσταντινίδης στο δεξί άκρο της άμυνας και Άλεξ Μενέντεθ στο αριστερό. Οι μόνοι διαθέσιμοι στόπερ, Φραν Βέλεθ και Γιώργος Δεληζήσης στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή, όλα δείχνουν δεύτερη φετινή συμμετοχή του Λευτέρη Ιντζόγλου, στο πλευρό του Χαβιέ Ματίγια.

Στις πτέρυγες της επίθεσης, Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία με τον Νίκο Μαρτίνες “δεκάρι”, εφόσον ξεκινήσει στην κορυφή ο Νικολά Ντιγκινί. Ειδάλλως, αν αγωνιστεί ο Χαμζά Γιουνές, τότε ο Γάλλος θα παίξει από πίσω του και θα μείνει στον πάγκο ο Αργεντινός.

To Top