ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι σκέψεις του Σπανού για Νέτο, αλλά και τον νεαρό Κλιγγόπουλο…

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των Ντάρσι Νέτο και Δημήτρη Κλιγγόπουλο έχει μείνει, μέχρι στιγμής, ο Δημήτρης Σπανός.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, δεν περίμενε να δείξουν μία τόσο καλή αγωνιστική εικόνα στο φιλικό με την Βέροια, γεγονός που τον εξέπληξε απόλυτα θετικά.

Ο 48χρονος προπονητής δεν περίμενε πως ο 19χρονος ανασταλτικός μέσος, θα είχε τόσο καλή παρουσία ως στόπερ, προκρίνοντας ακόμα και το ενδεχόμενο μη απόκτησης κεντρικού αμυντικού, εφόσον ο πιτσιρικάς συνεχίσει να έχει ανάλογες παρουσίες και φυσικά δεν αποχωρήσει ο Ούγκο Σόουζα.

Όσον αφορά τον Νέτο, διέκρινε έναν ποδοσφαιριστή που παρά το περασμένο της ηλικίας του, δείχνει διάθεση… εφήβου, “υποχρεώνοντας” τον προπονητή του να τον υπολογίζει κανονικά για φέτος, παρότι γνωρίζει πως χρειάζεται ειδική διαχείριση, όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει, προκειμένου να παίρνει λίγα, αλλά πολύ ποιοτικά λεπτά από τον ίδιο.

Συν του ότι, έχει τα ελεύθερα χτυπήματα, το επίπεδο των οποίων, δύσκολα να αγγίξει άλλος ποδοσφαιριστής του υπάρχοντος “κιτρινόμαυρου” ρόστερ.

 

To Top