Οι σκέψεις του Φοιρού για μια ομάδα που να έχει κίνητρο

O Γιώργος Φοιρός έκανε αρκετές δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις και δείχνει να έχει αρκετά πράγματα στο μυαλό του ενόψει του αγώνα στην Τρίπολη.

Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, να δημιουργήσει κίνητρα και να “φτιάξει” όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες ένα ευχάριστο κλίμα στις προπονήσεις. Είναι γεγονός ότι με δεδομένες απουσίες δεν είναι και πολλές οι επιλογές του.

Οι τελικές σκέψεις του κιτρινόμαυρου τεχνικού διευθυντή ξεκινούν από την άμυνα. Στα στόπερ η επιστροφή και του Κύργια έρχεται να προστεθεί στην παρουσία των Μπουγαΐδη, Γιαννίτση. Στα άκρα της άμυνας η απουσία τόσο του Βανγκέλι, όσο και του Τσουμάνη, αποτελεί ερωτηματικό για τα αριστερά, με τους Καραγκούνη και Μαργαρίτη να είναι οι υποψήφιοι. Στα δεξιά Βλάχος και Ψυχογιός διεκδικούν  την άλλη θέση.

Στα χαφ Τσιάρας, Καμινιώτης και Γκόλιας διεκδικούν τις δυο θέσεις με τον Τριανταφυλλάκο να έχει το προβάδισμα να παίξει λίγο πιο μπροστά.

Όσο για την επίθεση πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ταξιδέψει στην Τρίπολη ο Μανιάς που έχει ενοχλήσεις. Καραγιάννης και Μπακασέτας διεκδικούν τις θέσεις στα άκρα ενώ στην αποστολή μετά από καιρό αναμένεται να είναι και ο Κοτσαρίδης, ο οποίος δοκιμάστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης στην ενδεκάδα.

To Top