Οι σκόρερ του Παναιτωλικού που πρέπει να προσέξει ο Άρης

Στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές δύο παίκτες είχαν αναλάβει «εργολαβικά» την υπόθεση γκολ για τον Παναιτωλικό, πετυχαίνοντας τα 9 από τα 11 της ομάδας. Ο Βλαντ Μοράρ με 5 και ο Φράνκο Μάζουρεκ με 4 τέρματα. Ο Αργεντινός έκανε σεφτέ στην πρεμιέρα σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στην ήττα (2-1) από τον Ατρόμητο.

Ο Μοράρ σημείωσε δύο στην πρώτη νίκη με τον ΟΦΗ (2-1) και το μοναδικό στην ισοπαλία της Ξάνθης (1-1) εκτός έδρας. Ο Μάζουρεκ πλησίασε ξανά τον Ρουμάνο σκοράροντας στο 2-2 με τη Λαμία (το δεύτερο ο Μανά), αλλά η διαφορά αυξήθηκε με το γκολ του Μοράρ στη νίκη 2-1 με τον Λεβαδειακό (το πρώτο πέτυχε ο Έρικσον).

Την 28η Οκτωβρίου που ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική το κοντέρ έγραφε:

Μοράρ 5

Μάζουρεκ 4

Μανά 1

Έρικσον 1

Στον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Παναιτωλικός δεν σκόραρε και από τον επόμενο μπήκε στην εξίσωση και ένα νέο όνομα: Αλχασάν Καμαρά. Πέτυχε ένα γκολ στην Τούμπα, δύο γκολ με την ΑΕΚ, ένα στο Καραϊσκάκης.

Ο Απόλλωνας έστησε όλη την αμυντική του λειτουργία στην εξουδετέρωση του Καμαρά και τα κατάφερε. Όχι όμως και με τον Μοράρ, ο οποίος παίζοντας για πρώτη φορά πίσω από τον φορ, βρήκε στόχο στο 25’ του αγώνα!

Τα νέα δεδομένα στον (εσωτερικό) πίνακα των σκόρερ είναι:

Μοράρ 6

Μάζουρεκ 4

Καμαρά 4

Μανά 1

Έρικσον 1

Ουίλιαν 1

To Top