ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι στόχοι του φετινού Άρη δεν αφήνουν περιθώρια για λάθος εκτιμήσεις και αποφάσεις…

Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη, έχοντας έναν και μόνο στόχο, να εξασφαλίσει η ομάδα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο νέος προπονητής του Άρη τις τελευταίες μέρες βρέθηκε σε μία διαδικασία γνωριμίας με το ρόστερ της ομάδας, προκειμένου να αποκτήσει μία συνολική άποψη για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Με γνώμονα τόσο τις αποφάσεις του από εδώ και στο εξής, μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, όσο φυσικά και για το μεταγραφικό “παράθυρο” του χειμώνα.

Εκεί όπου δεδομένα η ομάδα  θα ενισχυθεί στις θέσεις που ο 53χρονος κόουτς θα εισηγηθεί στην έκθεση που θα παραδώσει στη διοίκηση.

Γίνεται αντιληπτό, πως με τον Άρη να έχει χάσει πολύτιμο έδαφος το προηγούμενο διάστημα από τις συνεχόμενες ήττες, ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει περιθώρια ούτε για νέες βαθμολογικές απώλειες, ούτε για λάθος εκτιμήσεις ως προς το ρόστερ.

Η πίεση που του έχει ασκηθεί από τα δεδομένα της ομάδας το τελευταίο διάστημα είναι υψηλή κάτι που γνώριζε πολύ καλά και ο ίδιος πριν πει το “ναι” και αντικαταστήσει τον Πάκο Ερέρα.

Οι επόμενες κινήσεις του επομένως πρόκειται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, να μειώσει κάθε πιθανό ρίσκο στις αποφάσεις του, για να κυλήσει ομαλά το υπόλοιπο της σεζόν, με τον ίδιο και την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

 

To Top