Οι συζητήσεις συνεχίζονται, το σχέδιο αναμένεται και μετατίθεται για την ΚΜΑ

Η αρχική τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Πάνου Στεφανίδη, σχετικά με το σχέδιο βιωσιμότητας που επιθυμεί να κοινοποιήσει στη γενική συνέλευση του ΑΣ, προκάλεσε αρκετές απορίες.

Η πιο εύλογη ήταν ότι πώς ο μέχρι χθες πρόεδρος του φορέα, “ακυρώνει” ή υποβαθμίζει τη γενική συνέλευση της ΚΜΑ, την… προσπερνάει και ετοιμάζεται να ανοίξει τα χαρτιά του για την ΠΑΕ στον ΑΣ, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν τα επίσης τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτέχνης, αλλά και την έλλειψη λύσεων, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι μόλις επτά υποψήφιοι δήλωσαν παρών.

Τελικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ, απλά θα παραβρεθεί στον ΑΣ, στη γενική συνέλευση της 28ης Μαΐου, ωστόσο ότι έχει να πει, θα το πει στην ΚΜΑ.

Ετσι, λοιπόν, η παρουσίαση του σχεδίου της επόμενης μέρας για τον ποδοσφαιρικό Αρη, μετατίθεται, τη στιγμή που τονίζεται ότι οι κιτρινόμαυροι παράγοντες συνεχίζουν τις επαφές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με υποψήφιους χορηγούς, πιστωτές και εκπροσώπους ποδοσφαιριστών.

To Top