Οι τέσσερις… αλήθειες – μηνύματα των παικτών του Άρη

Η δημόσια τοποθέτηση του Νίκου Λαζαρίδη δεν ήταν απλά μια δήλωση ή μια συνέντευξη ρουτίνας, όπως αυτές που επιβάλλει, άλλωστε και η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων. Ο 32χρονος αμυντικός του Άρη μίλησε ως αρχηγός της ομάδας, εκπροσωπώντας όλη την ομάδα, γιατί έπρεπε να επικοινωνήσει κάποια πράγματα. Το PRESSARIS σας παρουσιάζει τις τέσσερις… αλήθειες των ποδοσφαιριστών του Άρη, πίσω από τη δημόσια τοποθέτησή τους, με αφορμή το πρόσφατο θέμα της αποχής.

Η απόφαση των ποδοσφαιριστών του Άρη πέρασε από χίλια κύματα. Την περασμένη Τετάρτη είχαν αποφασίσει να κατέβουν ακόμη και σε αποχή… διαρκείας, να τραβήξουν το σχοινί και να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Παρασκευή, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Τελικά αποφάσισαν να προπονηθούν την Πέμπτη και να αφήσουν προσωρινά στην άκρη τα προβλήματά τους.

Μάλιστα, στο τραπέζι είχε πέσει και η σκέψη να βγει μια ανακοίνωση που θα μοιραζόταν στον Τύπο, ώστε να πληροφορηθούν όλοι το τι ακριβώς συμβαίνει.

Τελικά, ο κύβος ερρίφθη. Αποφασίστηκε μέσω των δηλώσεων που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι ο Νίκος Λαζαρίδης, να εκφραστούν οι θέσεις των παικτών. Απλά και κατανοητά. Το «στόμα» του αρχηγού εξέφρασε το μυαλό και την καρδιά των παικτών, οι οποίοι κατέγραψαν τέσσερις αλήθειες-μηνύματα.

1. Η απόφαση της αποχής ήταν ομόφωνη. Όλοι οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν ενωμένοι και σύμφωνοι, ότι η λύση της αποχής είναι το μόνο «όπλο» που έχουν στα χέρια τους για να δείξουν τι προβλήματα αντιμετωπίζουν. Λειτούργησαν σαν μια γροθιά. 

2. Αναβολή-παράταση μέχρι τέλος του Φεβρουαρίου. Η διοίκηση τους ζήτησε υπομονή για περίπου 15 μέρες, μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου σε ότι αφορά τις πληρωμές και την ομαλοποίησή τους. Οι ποδοσφαιριστές και σιωπηρά, αρχικά, αλλά και δημόσια στη συνέχεια, δίνουν αυτήν την παράταση, κάνοντας υπομονή μέχρι τότε. Δηλαδή, μετά τα παιχνίδια με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ. Κανείς δεν γνωρίζει πώς θα λειτουργήσουν στη συνέχεια. Προφανώς ποντάρουν και αυτοί στην αξιοπιστία των όσων έχει υποσχεθεί-δεσμευτεί η διοίκηση.

3. Δεν θέλουν να γκρεμίσουν ό,τι έχτισαν. Ο Άρης ξεκίνησε πολύ άσχημα, έχασε έδαφος. Τις τελευταίες βδομάδες έκανε τη δική του αντεπίθεση, πήρε βαθμούς, έχτισε αγωνιστικά κέρδη, σημείωσε άνοδο. Οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν αποφασισμένοι να μην γκρεμίσουν ό,τι έχτισαν. Δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν με επιτυχίες, ώστε να διαφυλάξουν την πορεία και τα κέρδη τους στο γήπεδο, γνωρίζοντας, ότι μόνο έτσι θα έρθουν και τα οικονομικά κέρδη στην ομάδα. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να πετάξει στα… σκουπίδια, μια τέτοια προσπάθεια.

4. Ζητούν την στήριξη του κόσμου. Άρης χωρίς κόσμο, χωρίς την φλόγα των φιλάθλων του δεν υπάρχει. Το γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι πρωταγωνιστές, οι παίκτες. Γι αυτό ζητούν τη συμπαράσταση του κόσμου στα επόμενα παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης, αρχής γενομένης του αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Ομάδα και κόσμος θέλουν να βγουν νικητές.

To Top