ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι τελευταίες εικόνες από το Καρπενήσι και το αντίο με ευχές για επιστροφή στην κορυφή (photos)

Ο Άρης βρέθηκε για δυο βδομάδες στο Καρπενήσι, όπου ο Νίκος Αναστόπουλος και οι συνεργάτες του έβαλαν τις βάσεις για τη νέα χρονιά, με στόχο την επιστροφή στη Σούπερ λίγκα.

Μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το κουπόνι της Κυριακής! Διαβάστε τις πληρέστερες αναλύσεις και τα κορυφαία προγνωστικά στο Foxbet.gr, ενώ παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις μεταβολές αποδόσεων και τις αλλαγές στην ασιατική αγορά!

Πριν από την αναχώρηση της αποστολής, οι διευθυντές των ξενοδοχείων Montana και Avaris Στάθης Πλατής και Θοδωρής Χονδρός αντίστοιχα αποχαιρέτησαν με τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες την αποστολή του Άρη, ευχόμενοι τα καλύτερα στις επερχόμενες αγωνιστικές δραστηριότητες της και την σύντομη επιστροφή στην κορυφή.

Δείτε τις τελευταίες εικόνες από το “αντίο” του Άρη στο Καρπενήσι:

ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÁÑÇ ÓÔÏ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉ 1509805 1509806 ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÁÑÇ ÓÔÏ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉ ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÁÑÇ ÓÔÏ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉ 1509810 ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÁÑÇ ÓÔÏ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉ ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÁÑÇ ÓÔÏ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉ ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÁÑÇ ÓÔÏ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉ 1509815 ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÁÑÇ ÓÔÏ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉ ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÁÑÇ ÓÔÏ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉ ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÁÑÇ ÓÔÏ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉ

To Top